Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Szombat este játék alatt kékhalállal elszállt a gépem és 10 órányi mentésem odalett. Lvl 42-ről kezdhettem újra lvl 39-től. Roland kiszabadítása után jártam és visszakerültem Firehawk kiszabadításáig. Nem kicsit voltam ideges. Az összes jó cuccom odalett, azt is amit golden key-el szereztem, pedig az volt addig az ultimate fegyver minden helyzetre. Szóval ellőttem 6 arany kulcsot de csak vackokat adott, összesen egy darab smg volt használható. Azóta már lvl 44 vagyok és visszatápoltam magam, automatákból és küldikből sokkal jobb dolgokat kaptam mint a ládából. Szerintem nagyon lutri milyen szériát fog ki az ember a golden chest-ből, de annak én sem látom sok értelmét, hogy túlzottan megkönnyítse a játékmenetet. Sokkal nehezebbnek gondoltam egyébként pt 2-t, az elején az is volt, aztán könnyű lett, a küldik 1-3 szintel alattam voltak. Viszont most Fink's Slaughter House-ban az első körrel is megizzadtam, azonos szintű ellenfelek jöttek, Fridge-be csak benéztem ott meg egy szinttel magasabbak voltak. Ez jónak ígérkezik.
Erdei88: Eridium Blight-ban voltatok fenn a bal felső sarokban? Ahol a pallókon és a láván kell átugrálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest