- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
köszi. greenmangamingen beruházok szerintem a headhunter packba. az ultimate második része még várat magára, amíg el nem jutok addig a szintig.

tegnap legyőztem a warriort. katonával, laza 48 órát raktam bele alig egy hét alatt.
elképesztő mennyire addiktív és zseniális játék lett. a humora verhetetlen. nem is értem miért nem szereztem már be korábban, mivel az első résszel is játszottam jó pár órát.
két negatívumot tudnék csak mondani (bár ez inkább csak szőrszálhasogatás). az egyik, hogy hiányoznak az érintetlen térképek. akármerre megyek biztos, hogy szembejön egy eldugott pénzesdoboz vagy egy kisebb szemétkupac. remélem a dlck kárpótolni fognak és lesz erdős terep is. illetve a másik az "egy ütés/lövés azonnali halál nincs fedezék" típusú szörnyek valami elképesztő módon irritálóak tudnak lenni.a videókat elnézegetve az új rész valahogy nem fogott meg annyira, így nem félek tőle, hogy egyhamar félre dobnám ezt. mostanság úgyis beleuntam a többi játékomba.

arról kiderül majd több infó, hogy jack arcán mik voltak azok a fém darabok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest