Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
köszi. greenmangamingen beruházok szerintem a headhunter packba. az ultimate második része még várat magára, amíg el nem jutok addig a szintig.

tegnap legyőztem a warriort. katonával, laza 48 órát raktam bele alig egy hét alatt.
elképesztő mennyire addiktív és zseniális játék lett. a humora verhetetlen. nem is értem miért nem szereztem már be korábban, mivel az első résszel is játszottam jó pár órát.
két negatívumot tudnék csak mondani (bár ez inkább csak szőrszálhasogatás). az egyik, hogy hiányoznak az érintetlen térképek. akármerre megyek biztos, hogy szembejön egy eldugott pénzesdoboz vagy egy kisebb szemétkupac. remélem a dlck kárpótolni fognak és lesz erdős terep is. illetve a másik az "egy ütés/lövés azonnali halál nincs fedezék" típusú szörnyek valami elképesztő módon irritálóak tudnak lenni.a videókat elnézegetve az új rész valahogy nem fogott meg annyira, így nem félek tőle, hogy egyhamar félre dobnám ezt. mostanság úgyis beleuntam a többi játékomba.

arról kiderül majd több infó, hogy jack arcán mik voltak azok a fém darabok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest