Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
köszi. greenmangamingen beruházok szerintem a headhunter packba. az ultimate második része még várat magára, amíg el nem jutok addig a szintig.

tegnap legyőztem a warriort. katonával, laza 48 órát raktam bele alig egy hét alatt.
elképesztő mennyire addiktív és zseniális játék lett. a humora verhetetlen. nem is értem miért nem szereztem már be korábban, mivel az első résszel is játszottam jó pár órát.
két negatívumot tudnék csak mondani (bár ez inkább csak szőrszálhasogatás). az egyik, hogy hiányoznak az érintetlen térképek. akármerre megyek biztos, hogy szembejön egy eldugott pénzesdoboz vagy egy kisebb szemétkupac. remélem a dlck kárpótolni fognak és lesz erdős terep is. illetve a másik az "egy ütés/lövés azonnali halál nincs fedezék" típusú szörnyek valami elképesztő módon irritálóak tudnak lenni.a videókat elnézegetve az új rész valahogy nem fogott meg annyira, így nem félek tőle, hogy egyhamar félre dobnám ezt. mostanság úgyis beleuntam a többi játékomba.

arról kiderül majd több infó, hogy jack arcán mik voltak azok a fém darabok?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Path of Exile (ARPG)
- Túraautó topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Samsung Galaxy Z Fold 7 16 GB/1TB Jetblack
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Furry 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Victus 16-r0013sl 16.1" FHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest