Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

A saveedit se feltétlen egy tetű dolog.Piszok sok embernek nincs ideje ám minden karit kitolni,és 2.5 kari után mondtam azt,hogy a többit editorral csinálom meg a kedvenc karimból....
    És a pénz se vész dolog.Kicsit túlzásba lett vége az,hogy minden vacak ládát ki kelljen nyitogatni pl.lőszerért.És az is érdekes kérdés,hogy etikus volt-e 100+próba farmolás után editorral betennem és kipróbálnom a Lyuda snipert...
    Azért se tartom magam p..csnek,mert a rendesen farmolt fegyómnak nem tetszik a célzója vagy az elementálja,ezen segítek,ha lehet...
    2 fajta ember van,az egyik lusta,az tényleg berak mindent,amit tud,a másik meg többszöri végigjátszás után csak egyszerűen gondtalanul akar játszani,de nem moddolt cuccokkal...
    Szerencsére tt a BL1-hez képest nincs olyan über editált cucc tudtommal.Ergo ha a szám íze szerinti buildet és készletet létrehozom,még akkoris Nekem kell harcolni,a másikat feltámasztani,tudni használni az eszközöket,és a pénznek is hamar nyakára hág az ember,ha sokat hal,és csak veszi a lőszert UVHM-ben...mert %-osan veszti.Eridium is olyan,hogy konkrétan nem kell sok mindenre,de később azért 1-2 bossfarmhoz nem árt maximumon tartani,igaz ezt a normális játékosok,akik járnak rendes coopba is,nem csak farmra,meg tudják oldani.
    A k...ögöket meg úgyis kivágják a hostok,bármilyen überek is.
    Nomeg az editor mellett:kinek is jobb,ha pl.a Bee-ért indulunk 4-en 20-30x,mire esik egy,de kié is legyen akkor? :U Persze azt nem érinti,akinek van fix itthoni társa,de pubon annyi tetűvel találkozni,hogy hihetetlen,normálisnak tűnő ipsék,harcolsz velük fél órát,mire esik valami jó,erre mindig lesz egy k...ög,akit félreismertél,és téged otthagy a flight for life-ben,de odarohan,viszi a legendary-t,és KILÉP.Közben szerintem 90%,hogy ha valaki a lobby-ban benyögi,hogy neki nagyon kéne,nem ellenkezik a másik 3,és marad a brigád együtt.DE NEM.Ez ellen is jó az editor.Mert külömben a neten az ember a büdös életbe nem szerez meg semmit idegenekkel,hacsak nem bunkó,mert 3-ból 1 tuti lesz olyan,hogy azt mondja harács és tűnés.
    De editorral kit érdekel.Persze ÉN is úgy vagyok,hogy 1x legalább ildomos egyedül,esetleg haverral letolni mindent...de a többi alkalommal segít az editor a nyugodt játékon.Azon is,hogy iszonyat idő lenne minden karival minden kalandot kimaxolni.
    Vicces,én nagy BL fan vagyok,de még gunzerker karim nincs is :DDD És biztos sok más amúgy a gémet szerető ember van így.
    Aki tahó,editor nélkül is az lesz,aki normális,az editorral se él vissza a helyzettel vagy erőfölénnyel,nem öli le a bosst pár lövéssel,majd lép ki nagyzolva a loottal.Nomeg fel is támaszt,kihúz a sz...ból,és nem rohan előre a mapon,nem hagy ott a járgánnyal,stb...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés