Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
A saveedit se feltétlen egy tetű dolog.Piszok sok embernek nincs ideje ám minden karit kitolni,és 2.5 kari után mondtam azt,hogy a többit editorral csinálom meg a kedvenc karimból....
És a pénz se vész dolog.Kicsit túlzásba lett vége az,hogy minden vacak ládát ki kelljen nyitogatni pl.lőszerért.És az is érdekes kérdés,hogy etikus volt-e 100+próba farmolás után editorral betennem és kipróbálnom a Lyuda snipert...
Azért se tartom magam p..csnek,mert a rendesen farmolt fegyómnak nem tetszik a célzója vagy az elementálja,ezen segítek,ha lehet...
2 fajta ember van,az egyik lusta,az tényleg berak mindent,amit tud,a másik meg többszöri végigjátszás után csak egyszerűen gondtalanul akar játszani,de nem moddolt cuccokkal...
Szerencsére tt a BL1-hez képest nincs olyan über editált cucc tudtommal.Ergo ha a szám íze szerinti buildet és készletet létrehozom,még akkoris Nekem kell harcolni,a másikat feltámasztani,tudni használni az eszközöket,és a pénznek is hamar nyakára hág az ember,ha sokat hal,és csak veszi a lőszert UVHM-ben...mert %-osan veszti.Eridium is olyan,hogy konkrétan nem kell sok mindenre,de később azért 1-2 bossfarmhoz nem árt maximumon tartani,igaz ezt a normális játékosok,akik járnak rendes coopba is,nem csak farmra,meg tudják oldani.
A k...ögöket meg úgyis kivágják a hostok,bármilyen überek is.
Nomeg az editor mellett:kinek is jobb,ha pl.a Bee-ért indulunk 4-en 20-30x,mire esik egy,de kié is legyen akkor?
Persze azt nem érinti,akinek van fix itthoni társa,de pubon annyi tetűvel találkozni,hogy hihetetlen,normálisnak tűnő ipsék,harcolsz velük fél órát,mire esik valami jó,erre mindig lesz egy k...ög,akit félreismertél,és téged otthagy a flight for life-ben,de odarohan,viszi a legendary-t,és KILÉP.Közben szerintem 90%,hogy ha valaki a lobby-ban benyögi,hogy neki nagyon kéne,nem ellenkezik a másik 3,és marad a brigád együtt.DE NEM.Ez ellen is jó az editor.Mert külömben a neten az ember a büdös életbe nem szerez meg semmit idegenekkel,hacsak nem bunkó,mert 3-ból 1 tuti lesz olyan,hogy azt mondja harács és tűnés.
De editorral kit érdekel.Persze ÉN is úgy vagyok,hogy 1x legalább ildomos egyedül,esetleg haverral letolni mindent...de a többi alkalommal segít az editor a nyugodt játékon.Azon is,hogy iszonyat idő lenne minden karival minden kalandot kimaxolni.
Vicces,én nagy BL fan vagyok,de még gunzerker karim nincs is
És biztos sok más amúgy a gémet szerető ember van így.
Aki tahó,editor nélkül is az lesz,aki normális,az editorral se él vissza a helyzettel vagy erőfölénnyel,nem öli le a bosst pár lövéssel,majd lép ki nagyzolva a loottal.Nomeg fel is támaszt,kihúz a sz...ból,és nem rohan előre a mapon,nem hagy ott a járgánnyal,stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Persze azt nem érinti,akinek van fix itthoni társa,de pubon annyi tetűvel találkozni,hogy hihetetlen,normálisnak tűnő ipsék,harcolsz velük fél órát,mire esik valami jó,erre mindig lesz egy k...ög,akit félreismertél,és téged otthagy a flight for life-ben,de odarohan,viszi a legendary-t,és KILÉP.Közben szerintem 90%,hogy ha valaki a lobby-ban benyögi,hogy neki nagyon kéne,nem ellenkezik a másik 3,és marad a brigád együtt.DE NEM.Ez ellen is jó az editor.Mert külömben a neten az ember a büdös életbe nem szerez meg semmit idegenekkel,hacsak nem bunkó,mert 3-ból 1 tuti lesz olyan,hogy azt mondja harács és tűnés.
És biztos sok más amúgy a gémet szerető ember van így.