- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Ezek szerint akkor nem én vagyok ekkora balf@sz vagy vmi, bár az biztos közre játszik -mint írtam is-, hogy elég ratyi fegyvereim vannak. Kb. mióta elkezdtem uvhm-et (lvl50-51), azóta nem esett igazán jó fegyver, végig a haroldal mentem ami már igen csak csak gyengécskének számít de még így is lehet vele aprítani (beteg az a fegyver nagyon
). Valamint egy CC-t szeretnék még szerválni warriorból.Slaggal, mint mondtad általában nem nagyon kell foglalkozni mert kunai felrakja, ha nem akkor van egy Purging Stingerem erre a célra.
(#8057) ll-kobe: Hát nem tudom, én szerintem a d3 dropja katasztrofális az AH alapú item szerzés miatt. Ha esik is legendary 98%, hogy dara. Borderben nekem nincs igazán bajom ezzel, ládákból eshet jó vagy használható cucc, diabloban csak ah-ból tudsz gearelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- iPhone topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Plazma TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 32GB RAM , 1TB m.2
- Asztali PC ,R7 5700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Precision 5570 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook X G1i 14 AI - !Ryzen AI 9 HX Pro 375w Radeon 890M, Vadiúj! , MAGYAR
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Valamint egy CC-t szeretnék még szerválni warriorból.