- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Ha level 60-61 szintű a karaktered akkor feltételezem hogy már UVHM-ben vagy. Nos UVHM-ben megszokott dolog a könnyű elhalálozás. Elég durván el lett balanszolva az a szint ellenfelek általi sebzés tekintetében. Sirenemnek OP 8-as Hoplite van, 7.9 millió a shieldje és még azzal is csuklottam meg OP 0-n. OP 8-on meg pikk pakk lekapják azt a shieldet is, hiába tűnik soknak. Szóval nem kell semmin csodálkozni ha sokszor halsz. Slag használata ajánlott mindenképpen, mert UVHM előtt legtöbbször felesleges és gyenge addig itt kb 3x annyi sebzést kap be az ellenfél az effekt hatására. Ha Zero-val használsz kunai-t akkor az is tehet fel slaget. Igazából ezen a szinten már az a lényeg hogy minél gyorsabban leírtsd az ellenfeleket a HP regenjük miatt is részben. És fedezékből próbálj lövöldözni. Más tippem nem nagyon van
Sokszor én is szenvedtem itt már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Filmvilág
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- PlayStation 5
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Windows 10
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokszor én is szenvedtem itt már.