- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
tibee77
üzenetére
Sniperből EZT szerezd meg!A többi,háát...
Ennek a fegyvernek az a különlegessége,hogy direktben életerőt sebez,átmegy a pajzson,ami egy criticallal nehéz ellenfeleket is letaglózhat...sőt van boss,amihez kifejezetten javasolt...egyéb esetekben én nagyon haragszom a sniperekre,1 lövése van az embernek,és rögtön elindul rá mindenki.Én úgy csináltam volna,hogy sniperrel NE vegyék észre az embert,így sem túl erősek,és sok az ellenfél,durva,hogy bemegy az ember egy táborba,valakit fejen kap,és ha combos,még bele se hal+rögtön mindenki lőni,gránátozni kezd felé,bármilyen messze is van,rögtön tudva,hová is kell...
Ennyin múlott a hülye sniperkedés.És ráadásul itt az 1-hez hasonló über,criticalra 1lövéses revolver sincs,mint a Defiler... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyin múlott a hülye sniperkedés.És ráadásul itt az 1-hez hasonló über,criticalra 1lövéses revolver sincs,mint a Defiler...