-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BorgBoss
üzenetére
Erre jutottam én is: ha már szerkesztenem kellene a siren-t, hogy a még unalmasabb mellékküldetéseket kihagyva haladhassak, akkor semmi értelme, tényleg nincs miért küzdeni. Mondjuk azért az arénás mellékküldetések élvezetesek voltak, meg szinteztek rendesen. Jó lett volna, ha második végigjátszásra van olyan lehetőségem, hogy egy másik kaszttal játszom újra, de megmarad a szintem, a felszerelés meg átfordul a másik kasztnak megfelelő cuccokra. Mennyivel érdekesebb lenne...
Na mindegy, egynek elment, de az általad is említett - szándékos - rakéta lőszerhiány mellett még számos irritáló elem van a játékban (pl. domborzat direkt úgy kialakítva, hogy meg kelljen kerülni a fél világot), ami miatt nem valószínű, hogy még egyszer előveszem. Lehet, hogy nem közvetlenül Far Cry 3 után kellett volna ezt tolnom, de most már mindegy

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest