Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nagyon rosszul van értelmezve...mondom NEM EDITÁLT pár extra fegyver és kész.Nem turbózva,stb...egyébként én pl.nem vetem meg az ilyet....Conference Call-hoz is innen jutottam,3 coop meccs után,amiben esett,és s...fej kollégák vitték és köszönés nélkül távoztak...

Egyébként a HC moddolásellen én ugyanúgy vagyok...viszont nézrm azt is hogy beleöltem a gémbe 200órát,legál dupla végigjátszás,stb...és igenis pár jobb fegyót beraktam editorral...ez még mindig nem a modder szekció,létző,mások által talált fegyók kódjai.szeretem a coopot,szeretek nyugodtan játszani,nincs agyonmoddolt milliós sebzésű karim....de most már ott tartok,hogy szeretek pár jobb fegyóval aprítani,amik adott esetben nem akartak esni sehogy sem.Pl.a Lyuda snipernek nekifutottam olyan 30-szor...annó kis szinten beadta...jó cucc...
De eazért ez még mindig nem az,hogy az ember ilyen 1lövéses moddolt sz..okkal szaladgál.Én is csak feldobtam innen a készletem,megyek coopozni,esek-kelek majdnem mint a többi,és nem izgat,hogy s...fejekkel futok össze,akik viszik a lootot és köszönés nélkül távoznak...ez amolyan biztosíték.Megvannak a kedvenc LEGÁL fegyók,és nem izgat,ha valaki letapos a loottal,ennyi.De attól még nem rossz dolog coopozni,és lehet jó arcokkal összefutni,segíteni.Azt én is elitélem,aki százezres lőszerpackkal+überfegyóval+pajzzsal tolja...DE lassan azért ez ember eljut odáig,hogy összedobja álmai fegyóit,és égre élvezi a kalandot.Nem dob sokat....de annyit,hogy ne legyen frusztráló a lőszerhiány és ne haljon percenként,lesve,hogy 4-es coopban Ő a bevállalós,és mellé ha elesik,a kutya nem kaparja össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Fogyjunk le!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Amerika kész lemondani a kormányról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest