- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Hát nem tudom, nekem csak a siren a leg"vaddisznóbb". A gunzi is jó lehetne, de nekem nem fekszik annyira, valahogy nem tudunk "eggyé válni"
axton szvsz gyenge (nekem/szerintem), mechromancer, csak az anarchyval ütős, de ahhoz sok idő kell, hogy felpörögjön. Nekem zero a legesleggyengébb, és még van psycho. Na ő is egy vadállat, de ő boss-okkal szemben nem az igazi, mert hamar legépelhető, ha nagy a beérkező sebzés. Sirénnel szépen lehet ballagni, és az ugráló/repkedő ellent is szépen kényelmesen lehet aprítani. Ha pedig baj van, felkapom az enemy-t és lehet spurizni, amig nől az élet+pajzs. Valamint az ő skill-je tölt vissza talán a leghamarabb. Nekem Ő a "the best". 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
axton szvsz gyenge (nekem/szerintem), mechromancer, csak az anarchyval ütős, de ahhoz sok idő kell, hogy felpörögjön. Nekem zero a legesleggyengébb, és még van psycho. Na ő is egy vadállat, de ő boss-okkal szemben nem az igazi, mert hamar legépelhető, ha nagy a beérkező sebzés. Sirénnel szépen lehet ballagni, és az ugráló/repkedő ellent is szépen kényelmesen lehet aprítani. Ha pedig baj van, felkapom az enemy-t és lehet spurizni, amig nől az élet+pajzs. Valamint az ő skill-je tölt vissza talán a leghamarabb. Nekem Ő a "the best".