Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nekem is nagyon bejött a játék... a problémám viszont fennáll még mindig, de tuti szoftveres... valami hülye hibaüzenettel kilépett kb 30-40perc után 2szer is a játék... (nem shotoltam le, majd ma... ha nem változik) végülis nem vetett vissza, mert elég sűrűn ment: valaki kérdezte, hogy működik a mentés: hát amikor felvillan a sarokban a játék ikonja, akkor ment épp
(max. párpercenként van) ...jah, legyalultam és újraraktam a vga-drivert+fizikszet, driverweeper-rel is takarítottam meg regclean-t is csináltam... szerintem ma már nem lesz gond...
ismétlem magam: a játék rohadtul bejött nekem is... a képi világa egyedivé teszi teljesen (tetszik, hogy jól elkülönülnek egymástól a tárgyak meg minden és nem kell guvvasztani a szemem) a zene is fergeteges meg a skillrendszer sem tűnik rossznak... csomó lehetőséget látok benne... 1bosson vagyok eddig túl, de hangulatos volt ez a harc is
egyedüli furcsa dolog az ugrás: akkorát ugrik a karakterem, mint egy szöcske
ma szerintem ráhasalok megint és 1-2órát belegyúrok... jah és az alatta levő motor úgy össze van rakva, ahogy kell... csak úgy fütyül a játék a konfigomon, fullon... jó ez az ue3 
a fallout3 egy kicsit csalódás volt nekem, de ez a játék most kárpótol mindenért... megéri a pénzét, tényleg... ha jól számolom, ez az első 2009-es játék, ami megfogott: wolfenstein, fear2 és társai gyorsan el lettek felejtve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(max. párpercenként van) ...jah, legyalultam és újraraktam a vga-drivert+fizikszet, driverweeper-rel is takarítottam meg regclean-t is csináltam... szerintem ma már nem lesz gond...