Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Boom Beach

Hozzászólások

(#1594) Pepeninho válasza Fecogame (#1593) üzenetére


Pepeninho
őstag

Pfff, elnézést, hogy nem fizetem a környékeden a hirdetőfelületeket..... Már tárgyalok az RTL Klubbal, ott napi 5ször bemondják!

Elég fontos dolognak tartom, hogy ez a játék számomra hobbi és nem életcél. Ez annyit jelent, hogy igyekszem a lehető legminimálisabb játékidővel elérni a lehető legtöbbet. Magyarul nem fogok 4 féle fórumon napi 10szer igét hirdetni a játék mellett. Többen igazolhatják, hogy a chat-en belül péntek este 2-3 alkalommal és szombaton nap közben 3-4 alkalommal nagy betűkkel figyelmeztettem az összes veszélyben lévő játékost NÉV SZERINT KIEMELVE.
Mindenki tudja, hogy heti 10 intel (ez nevetségesen kevés, igazából szintekhez mérten kéne megszabni,nálad ez heti 30 körüli számra rúgna) a minimum elvárás. Ezt még a 16 hónapos kislányom is megérti.Ezen kívül már 2-3 hete tudja mindenki, hogy szombaton 16-17 óra között van matekóra és kiderül, hogy ki marad ki nem. Te 7 intelt szereztél és kihagytál egy támadást is. Ez ugye kevesebb mint 10, szóval nem volt mit tenni. A múltkori "korai" intézkedésem most végleg érvényt nyert, miszerint Te csak kolonc vagy/voltál. Ha a rangodhoz mérten nézzük az eredményt akkor meg egyenesen szánalmas. Jdani 30 perc alatt szedett össze 8 intelt.

Ps4, p30 pro

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Boom Beach
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.