Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogi0719
csendes tag
Majd mi is erősek leszünk. Ezért is várunk még embereket a Taktika csapatba Szerintem mindenki így kezdi, nem lehetünk egy kattintásra szuper erősek
-
nagyúr
Én gyerek és zsémbes feleség mellett is ma ott voltam.Adtam a pofájára és szereztem egy pár intel-t is.
Részemről mehet a rostálás...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Tibitsoki
csendes tag
Jó reggelt!
Haveromnak az összes támadható ellenfele elfogyott már 5. napja!
Fontolgatja,hogy abbahagyja,ha nem javítanak...Így hamarosan Én is hasonló sorsra fogok jutni!
Észbe kaphatnának már és gőzerővel kidobhatnák már a patch-eket!
Ezzel a frissítéssel most a napi 1milliáros forgalmukat megnézném,hogy zsugorították össze...
[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
A VAULT épület nem védi a köveket ???
Redmi Note 9
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz robogi0719 #1199 üzenetére
nem lehetséges
-
jozefgucci1
addikt
Urak hová lehetne csatlakozni és hogyan ? Mi az elvárás ? Napi szinten vagyok ! Lvl 29 és HQ12 !
A játékban is ugyan ez a nevem !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
iRoBEi
csendes tag
válasz jozefgucci1 #1209 üzenetére
PROHARDVER!
várunk!
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
válasz jozefgucci1 #1213 üzenetére
Nos a lényeg ,annyi,hogy ha a térképeden támadsz más emberek szigeteit akkor kaphatsz inteleket (ilyen kis kék lapok). A klánban lévő összes ember intele összeadódik és ezekből lehet venni kvázi ellenfeleket magunknak. Akiket még meg tudsz nézni, ha rámész hogy scout. Ezt a térkép ikonod mellette jelre kattintva találod. Egyértelmű hogy minél több intelbe kerül annál nehezebb ellenfeleket dob. De annál több a jutalom is. Van aki 250k aranyat kapott tegnap. Most 4 ellenfelet dobott. Mindenki csak egyszer támadhat ezért jól meg kell gondolni hogy melyik ellenfél ellen indítasz harcot!
halahala
-
Pepeninho
őstag
Igen, és sajna ez szerintem hiba is a játékban. Szerinten az lenne a korrekt ha mindenki ugyanannyit kapna. Pl. tegnap valaki kiszedett két rocker launchert Pittynek, és így ő már könnyedén lebontotta a HQ-t. Aki a 2 launcherrt szedte le gondolom alig kapott, Pitty pedig tele puttonnyal hazaérkező hajókat fogadhatott.
Nem Pitty ellen szól a dolog. Egyszerűen az osztozkodás arányaival nem értek egyet.Más: klánalapítók. Ideje lenne kiszórni a nyerészkedőket! Túl sokan élvezik a klán előnyeit, nullányi befektetéssel. Ha gondoljátok adjatok tisztséget. Elég sokat fent tudok lenni a munkámnak köszönhetően...
Ps4, Xiaomi 11T
-
jozefgucci1
addikt
válasz xenom0rph #1214 üzenetére
Köszi most volt egy kis időm és megnéztem mit hogyan is kellene . Azt viszont észrevettem , hogy az ellen milyen erős ! Nekem ezen a szinten mivel és hol lenne érdemes támadni ? Értem ez alatt , hogy lvl 29 HQ12 és havy -zooka párossal megyek most . Melyik szigetet és mit támadhatnék szerintetek érdemben ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Permet Elek
senior tag
Én személy szerint nem sokat tudok tenni a klánért. De azt az 1 kört a 20 wariorral lejátszom minden nap. Több kevesebb sikerrel. Tegnap kivettem egy roket launchert én is. Igazából örülök, hogy +ba kapok valamit naponta. Az nem érdekel ki kap többet valamiből. És ezen fölösleges is veszekedni. Tegnap pl. kaptam 10 gyémántot.
-
tipuka
addikt
válasz Permet Elek #1218 üzenetére
Persze. Akinek annyira fontos a plusz cucc vesz X pénzért X gyémántot.
-
Pepeninho
őstag
Sajnálni én sem sajnálom senkitől,csak nem értem a gyártó szándékát. Szerintem hibás döntés ilyen játékelemmel különbséget tenni klánon belül tag és tag között.
Ps4, Xiaomi 11T
-
dcness
csendes tag
Sziasztok!
Várok mindenkit akinek lenne kedve csapatban harcolni. Nincs szintlimit és hely is van bőséggel én jelenleg 36-os szintű vagyok. Hungary TaskF. néven keressetek.
Xbox Series X, PS5 Digital Edition, PS4 Pro + VR, IPhone 13 Pro 256 Gb Graphite + Apple Watch 42 mm Series 3 Silver Alumínium Case, MacBook Air 13” (2017)
-
Pepeninho
őstag
Nem tudom, nekem úgy tűnt, hogy a támadás milyenségétől függ, de ezek szerint csak véletlen alakult a dolog úgy, hogy így tűnjön. Ma egész sikeres támadás után jól fizetett (250k arany). Tegnapelőtt nagyon elbaltáztam, akkor alig kaptam valamit....Nézni fogom!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Ahogy elnézem ez elég véletlenszerű szórás.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Level 35
130k arany, 1 dark Shard kavics, vagy 6200 vas
Ps4, Xiaomi 11T
-
Cseri0058
őstag
Level 35.
11 gyémánt, 250k arany, 150k kő -
jozefgucci1
addikt
Lvl 29
8 gyémánt .4 dark kavics , 6200 vas
-
Pepeninho
őstag
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy semmi közea szintnek a megkapott jutalmakhoz!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Fecogame
veterán
Szerintem meg ahhoz, hogy adott tag mennyit rombolt. Tegnap pl. nekimentem a HQ-nak, nem sikerült legyőzni, és nem is kaptam semmit. Vasárnap viszont kb. 10 dolgot leromboltam és kaptam is 250k aranyat
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
F-ECT$
titán
Lvl 38, 219 VP, nem vertem le semmit a tegnapi támadásom során:
11 Diamond / 36708 Iron / 108528 StonePepeninho: 6 támadás maradt benn, szóval majdnem mindenki támadott. Szerintem nem volt optimális a támadások elosztása. Ma is mehet egy 150-es, vagy esetleg egy 130-as.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
pupper666
csendes tag
Sziasztok! Akinek van kedve csapatban játszani bátran jelentkezzen
Klán név: HUN POWA (friss) 50 fő maxÉn magam 24-es szintű vagyok.
LG G4
-
-
Permet Elek
senior tag
Level:25, HQ:10 OP Revard: 11Diamond/185ezer gold/17556 stone. Tegnap kivettem az egyik sniper towert. És lassan az én térképem is üres. (Johnny)
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
iRoBEi, xenom0rph
"vezetői oldalon" a játékban látszódik a játékosok inaktivitása? ha igen, tudsz képet mutatni?
-
jozefgucci1
addikt
válasz maggi1886076 #1244 üzenetére
Ezt én is olvastam a chatben tegnap , nem is értettem . Lehet , hogy nem tud mindenki naponta támadni , de ez szerintem nehezen várható el . Beírták azt is , hogy a mobilnet már ott van minden készüléken . Pedig szerintem ez annyira nem egyértelmű . Nekem pl otthon és az irodában ott a Wifi a köztes időben pedig nem nyomkodom a mobilom .
-
Pepeninho
őstag
válasz maggi1886076 #1244 üzenetére
"Valamint ki kene lokni az inaktiv tagokat."
Nézzük csak: Mit állítok? Ki állít? Hol állít? Miért állít? Kérj kölcsön egy nyelvtan könyvet az egyik ismerőstől és értelmezd a mondatot! Köszi!
Egy szóval nem mondtam, hogy én vagyok bárki is és én bármit is fogok csinálni. Vagyis DE. Vagyok valaki. Mégpedig aktív játékos. És mint olyan, engem speciel kurvára idegesít az, hogy amíg én több 100 ezer aranyból legyártott seregeket áldozok a klánért, addig van pár Tunyacsáp aki csak élvezi a klán adta előnyöket. Ez a NAGYBETŰS életben is zavar. Más faszával verik a csalánt játszanak, vagy a sült galambot várják. Inkább a kettő ötvözete.
Addig fogom ezt szajkózni amíg nem történik valami...
Az, hogy 24 óra alatt nem tud valaki felnézni nem több mint két percre....hát ez meg maga a röhej 2014ben! (Aki az aggteleki cseppkőbarlangban lakik attól ezúton kérek elnézést)
Valamint azt is elfogadom, hogy valaki nem tud napi egyszer fellépni ilyen olyan okból( nincs netközelben, család, stb) . Na ezeknek az embereknek nem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy lépjenek be.
Köszönöm!
jozefgucci: Igazad van. Én tableten nyomom. Csak wifivel megy. De mégis van időm belépni napi pár alkalommal. Pedig dolgozom és családom van. És mégis, a munkámat is elvégzem és a családdal is foglalkozom, de megoldható. Elalszik a gyerek délután, gyorsan felnézek. Van egy kis üresjárat a melóba (nekem mondjuk sok van, szerencsés vagyok) akkor fellépek gyorsan. De a minimum elvárható dolog, és ezzel tényleg nem kérek lehetetlent. Aki egész nap megy, semmi ideje, az két helyen/időpontban fel tud jönni 1 percre. Az egyik a nagyWC a másik az ágyikóban lefekvés előtt.
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
iRoBEi
csendes tag
Én nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek. Úgy gondolom, hogy akinek nem inge ne vegye magára. Mellesleg általában ösztönző tud lenni ha az ember érzi mit jelent csapattagnak lenni. Amúgy szerintem tök jó arcok a tagok.
A megoldás már korábban elhangzott (#1194) F-ECT$ bejegyzésében. Egyetértek vele.
Ki kell kötni bizonyos szabályokat, és akkor nem lehet gond.Intel gyűjtés minimuma, csatában részévétel, etc...
A hetem elég sűrű, úgyhogy nem tudok belemenni én sem jobban. Voltak jó ötletek ezzel kapcsolatban.
Inkább erre fókuszáljunk szerintem.
Amit én kezdeményeznék itt, az a szavazás, hogy hányas intel szinten támadjunk. Egy új posztba esetleg, hogy könnyen látható legyen és össze tudjuk számolni.
Mindig eltart egy darabig a kezdés előtt, hogy mi legyen.
-
iRoBEi
csendes tag
Szavazok: Október 29. 150-es Intel pálya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs