Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
válasz Sipiczki Zso #1149 üzenetére
De, elméletileg igen. Join után én egyszerűen a klán tagja lettem. Gondolom az alapító dönt... Lehet, hogy az iOs miatt van, esetleg azért, mert "külföldön" vagy...
Ps4, Xiaomi 11T
-
Sipiczki Zso
csendes tag
Kérdésem lenne ahhoz, aki eldönti, hogy ki lehet a klán tagja:
Látjátok egyátalán, hogy jelentkeztem?
Zsolt vagyok. Nagy "Z"-vel. -
r0by
addikt
válasz Sipiczki Zso #1157 üzenetére
3 és fél órára visszamenőleg látszanak a kommentek. Ebben az intervallumban nem látszik a jelentkezésed
Jah, és nem én vagyok aki dönt..
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
válasz Sipiczki Zso #1157 üzenetére
Én vagyok (az egyik) aki dönt de nem látszik a jelentkezésed.
halahala
-
Pepeninho
őstag
Mondom, valami az iOs miatt lehet. Zsolti, miért nem veszel jó telefont?
Ps4, Xiaomi 11T
-
felixo
őstag
Hali !
Valaki elmagyarázná, hogy melyik micsoda pontosan ?
Redmi Note 9
-
törölt tag
Hogy álltok a klánnal?
Mikor mehetek? -
robogi0719
csendes tag
Várunk magyarokat a Taktika Csapatba !!! Sok hely van, kevesen vagyunk, kell az erő
-
felixo
őstag
Ez a hajó naponta csak egyszer hoz cuccokat ?
Redmi Note 9
-
Sipiczki Zso
csendes tag
Pepeninho. Nekem dél-nyugaton van. 13-as radarszintnél.
-
törölt tag
Sziasztok
Én is szeretnék jelentkezni a klánotokba csak újra kellett kezdenem a játékot pár napja a hülyeségem miatt, pedig már azon a szinten volt a HQ-m amikor bejött a füst és a kövi szinten jött volna be a gyógyító emberke.
Szóval a játékot már elég jól ismerem és be fogom hozni a lemaradásom. Ezt az oldalt is már KB 1 hónapja nézem sokat segítettetek pl: hogy a Victor ponttól függ az hogy milyen ellenfeleket kapunk és h minket milyen ellenfelek látnak meg.
Ma estére tudom benyomni a HQ 6-os szintre fejlesztését ami a klánba lépés feltétele.
A játékbeli nevem: jdani1998
És majd hogyan kéne ha engeditek? csak rá kell mennem a JOIN-ra a klánnál?
A választ előre is köszönöm. -
felixo
őstag
Valaki írna egy leírást erről az új TASK FORCE dologról ?
Redmi Note 9
-
Mexildos
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy másoknál sem termelődik újra a szigeteken az ellenfél? A frissítés előtt mindig írta hogy új szigetet foglaltak el. Most semmi sem lett visszafoglalva? Miért? Valaki tud erről valamit?
-
törölt tag
válasz Fecogame #1176 üzenetére
Mikor jött a frissítés valami hibakódot írt ki és nem frissült a játék a telefonomon, aztán töröltem a játékot és úgy is meg próbáltam leszedni a frissített változatot és úgy már sikerült,és mikor elindítottam a játékot kérte a név választást mint mikor a legelején kezdtem a játékot.
-
iRoBEi
csendes tag
válasz robogi0719 #1170 üzenetére
Nálunk is van hely még. Ti hányan vagytok?
Mellesleg szerintem gyanúsan kevesen nyomjuk a task force akciókat, ahhoz képest, ahányan vagyunk...
Lehet meg kéne nézni ki az aki egyáltalán nem aktív és kuka..
-
Flind
senior tag
Én meg azt gondolom, hogy 43 emberből nem mindenki egy telefonján való játék buzerálásával tölti a vasárnapját, hanem esetleg a családjával (főleg hogy a gyerekeknek pihi lesz egy hétig). Én le is töröltem már egy ideje, pont azért mert sok időt vett el, csak a topicot követem még.
-
veterán
Pont ezt akartam írni.
A vasárnap családi nap nálunk.
Ettől függetlenül fent voltam, de biztos lesz olyan, hogy nem tudok.
Adni kell még kis időt, aztán az inaktívakat úgy is kiszűrjük.
Ennyi idő nem elég rá.
Az arány számomra teljesen elfogadható.Ez csak játék, néha olvasgatva a cset falat, páran véresen komolyan veszik, és számomra az egymással való kommunikáció is hagy kívánni valót.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
iRoBEi
csendes tag
Abszolút megértem, ha valaki nem ezzel tölti az idejét. Viszont én aktívan játszom és ezért szeretném azokkal tölteni az időmet ha már van egy ilyen social része a játéknak, akikkel ezt az élményt meg lehet osztani. Adott esetben együtt építkezni. Én magamat is meg tudom érteni.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Pár gondolat a klánosdiról, eléggé benne voltam a WoW kapcsán, a téma itt is ugyanaz:
1. Csinálhatsz "olvasztóklánt", amikor mindenkit felveszel aki csak jelentkezik. Ennek hatására lesz egy csomó potyautas.
2. Ennél eggyel jobb, ha van valamilyen felvételi korlát (pl lvl35), hogy csak azok jöjjenek, akik már bizonyították, hogy nem adják föl az első nehézségnél a játékot.
3. Még jobb, ha előre megegyeztek néhány egyszerűen betartható szabályban (mindenki szerez legalább 5-10 intelt hetente; a 7 napi támadásból legalább 5-ön jelen van; stb), és aki ezt nem teljesíti, annak megy a figyelmeztetés, majd a ban.Mivel itt az 1-es verzió lett a nyerő, így hiába akarja a vezetés, hogy a 30-40-es szintű emberekhez igazodjon a nehézség, nem fog menni. Olyan napi feladatot kell választani, ami a 20-as szintűekkel is letudható.
Megoldások:
1. Marad az olvasztóklán és a könnyebb feladatok.
2. Két (kisebb) klán kell, és akkor mindenki a szintjének megfelelő nehézségen játszhat.Dive ever, work never.
-
veterán
-
iRoBEi
csendes tag
válasz Silent77 #1195 üzenetére
F-ECT$ valóban rutinosan látja a dolgot.
Lehet kirakni embereket. Én nem tartom magam vezetőségi tagnak. Úgy gondolom, hogy együtt döntünk. Csupán kértem xenomorphtól, hogy nevezzen ki officernek. Bárki kérheti és szerintem kérje is, aki tényleg aktív. Mindenkinek könnyebb. Azt hiszem taskot csak officer vagy leader indíthat. Ha így van, lehet én sem leszek fenn amikor mások már nyomnák.
[ Szerkesztve ]
-
robogi0719
csendes tag
Nagyon várunk még emberkéket a Taktika Csapatba!!! Gyertek!!!!
-
robogi0719
csendes tag
Tudja valaki, hogy a szigetem nevét meg tudom-e változtatni?
-
xenom0rph
őstag
válasz robogi0719 #1198 üzenetére
Nem akartok inkább hozzánk csatlakozni? Többen is vagyunk ,erősebbek is vagyunk..
halahala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest