Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
válasz Salee666 #2653 üzenetére
Kő és kristály nem ugyanaz. Lehet, hogy felreertettel.
A kristalyos lila szobor nelkuli napokban nem vezettem statisztikat de biztos, hogy visszavetette a szoborgyartast. Konkretan semmibol nem jott ossze a Master. Szoborral viszont heti 2 sima. Jo Terroros napokon es fasza vp hajokkal pedig 3 is pipa. Szoval szerintem erosen javasolt. Most en is bontani fogom ha kapok egy jo deff szobrot, mert van 200 puderem. Ha elfogyoban lesz akkor viszont ujra lerakom. Az a jo ezzel a szoborral, hogy lehet vele ezt a cseret is jatszani.Ps4, Xiaomi 11T
-
Salee666
csendes tag
válasz Pepeninho #2654 üzenetére
Igen, rájöttem, hogy félregondoltam a lila szobor értelmét!
Igazából le kellett bombázzam, mert inkább ahogy a Guru is javasolta, ráfexem a támadásokra és letettem egy piros damage szobrot!Elképzelhető, hogy a későbbiekben még visszatérek rá, így köszi a tippet! Ismét okosabb lettem!
Van még egy dilemmám:
kék defend guardian 11%-os vs piros damage guardian 8%-os
Melyiket preferálnátok?
[ Szerkesztve ]
Kill them all!
-
Atish19
őstag
Én is a tanácsotokat kérném.
Jelenleg van 1db zöld guardianom 8% Resource
1db Piros Masterpiece Troop damage 28%
2db Lila idol mindegyik 7% gbe
1db Piros guardian 10% troop health
Most pedig elkészült egy piros 9% troop damages guardianom. Szerintetek cseréljem valamelyikre vagy törjem össze? -
rol33
aktív tag
valamit nem értek, többeknél láttam már a grenaidereket lvl11 armory mellett.ez hogyan lehet? én azt látom hogy csak lvl16-tól elérhető...
®
-
Salee666
csendes tag
Na srácok végül lenyomtam mindent amit javasoltatok, nagyjából!
Így most 30% damage 30% defend 23% gunboat és azért otthagytam a 26-os kéket egyelőre...
K
Köszi a tippeket, tényleg beindult a mozdony!
Üdv!
Kill them all!
-
n42
tag
Eddig van négy Masterpiece szobrom:
-gunboat energy 24%
-resource rew: 35%
troop health 17%
Troop damage 25%és van két guardian gunboat energy 11%...
Ugye jól érzem, h nem én vagyok a legszerencsésebb ember a világon? random dobja a cuccokat a gép, nem pedig fokozatosan javul?
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
Melyik védelmet érdemes fejleszteni először? A támadóerőm már elég jelentős a szintemhez képest és zavar, hogy minden este 2-3 kiskínai lealáz és benyúlja a nyersanyagom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Atish19 #2667 üzenetére
A boomcannon-t a tankosok/korcsosok utálják
A rocketet és a shock-okat a hevizókások és a rifisek
A flameket a HQ mellett meg a warisok nem kultiválják.Úgyhogy 50-es szint alatt szerintem hanyagolhatod a defet.
Nyomd a HQ-t, az Armory-t, és a hajókat meg a gunboat-ot.[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Atish19
őstag
válasz KillHates #2668 üzenetére
28 vagyok most. Az a gond, hogy semmi nyersanyagot nem bírok felhalmozni, mert valami kicsi sárga tuti benyúlja. A sculptorhoz meg már 320000 fa kell a hajóhoz meg már 3500000. Természetesen minden HQ fejlesztés után az első a vault, de az a baj ezek NEM! alszanak most 3-al is veszekedem resource basekért. Elfoglalom biztos, hogy 20percen belül újra az övé azért a boom cannonon fullra húzom legalább az had védjen
-
nagyúr
válasz Atish19 #2669 üzenetére
Jaj, de jó neked! 320k a sculptor? 300k a gb? Majd amikor majd 4M-et kell összekalapolnod! Akkor fog az ideg szétb@szni, mikor 3.7M-nél lerabolnak 3M-re! Az egy egész napos harácsolás
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
slashing
senior tag
válasz Atish19 #2669 üzenetére
Támadás előtt kiszámolni mennyi jöhet be ha leütsz mindenkit, dark res.rew. szobor-t boostolni 3,5 óra alatt leütni mindenkit és fejleszteni.... garantáltan nem rabolnak le közben.... a res.base-t meg kb. le lehet szarni mindig lesz valaki aki éppen unatkozik és visszarabolgatja....
-
Salee666
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés:
Ha kilépek a jelenlegi csapatomból és átmegyek egy másikba, akkor a megszerzett intel-eket átviszem, vagy nulláz?
KöszI!
Kill them all!
-
n42
tag
Hát igen, lenne hova, de ismét kidobta a lehető leggyengébb Guardian szobrot (8% Troop health)... Azért vicces, h egyik szobrom se éri el az átlagot. Random...
[ Szerkesztve ]
-
rol33
aktív tag
ha lenne még itt valaki "clanless" szívesen várjuk a nemrég alakult BoomHUNters -be.üdv
®
-
törölt tag
Sziasztok!
Aki a Real Hungary klánba tartozik és olvassa ezt kérem szóljon irobei-nek hogy legyen szives fellépni prohardverre és olvassa el a privát üzenetem előre is köszi
Üdv: Dani
-
F-ECT$
titán
-
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Ha lenne olyan klán,ahol lvl40s szinttel és max közeli HQ 14l szívesen látna tagjai közt az jelezze felém
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Dragster72
csendes tag
Sziasztok!
Adunk egy utolsó lehetőséget annak , hogy végre magyar csapat is eljuthasson a legjobbak közé. De ehhez klánokon átívelő összefogásra van szükség. Kialakítottuk egy szabályrendszert amit ti is megtekinthettek, véleményezhettek mielőtt véglegessé válna. Mindenkit várunk szeretettel akinek a kedvenc troopja maxos és 8 hajóval rendelkezik.
Gyere és egymást segítve jussunk a legjobbak közé!!
https://www.facebook.com/groups/716492801818437/ -
kamracuc
csendes tag
Sziasztok!
"kamra" klán keres 15 aktív tagot, 25-ös klánhoz.(10-esből most ugranánk 25-re)
Haladó szinten vagyunk, victory points minimum 100.
Nem árt az aktivitás és a napi intelek gyűjtése.
A klán nyitott bárki jöhet.
Force points-unk 850 és az átlag szintünk 35-ös. ( van köztünk 42-es és 18 is )
Magyarul tudni kötelező.Üdv leader kamracuc alias W. Tomi
-
Atish19
őstag
Köszi a válaszokat akkor nem próbálkozom
-
Efsun
csendes tag
Aktív Magyar Klántagokat keresünk!
Név: Magyarok (kék logó, benne kard)
Leader: Zelma7-en vagyunk összesen. Nemsokára bővítve lesz a létszám 25 -ösre.
Jelenleg 653 force pointtal rendelkezik a csapat. Nemrég alakultunk, eddig 8 OP lett indítva. 100%-os a teljesítési szint!Elvárások: min. heti 15 intel, és folyamatos részvétel az OP-kon.
Amennyiben érdekel, jelentkezz! Várunk!
Üdv!
-
Rivaul
addikt
Sziasztok. Megkésve de én még csak most kezdtem ezt a játékot. Eddig GG shadow kings-el aprítottam aztán mivel az kihalt jött az Empire. Viszont az már túl összetett így rátaláltam erre. Nagyon tetszik de kicsit megállt a buli így az elején. 11-es vagyok 5 hq-val és csak 20-as playereket rak körém a játék. 68 medálom van. Van valami tipp a könnyítésre? Hagyjam kirabolni magam hogy kevesebb legyen a medál és akkor gyengébb elleneket kapok?
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
F-ECT$
titán
Menj rá a támadás erősítésére, védelmet csak akkor húzz, ha nincs más lehetőség és kell még xp a szintlépéshez.
"Könnyítésre" csak az van, ami mondasz: levered a térképet -> elindítod a fejlesztést, és aztán hagyod, hogy kiraboljanak páran. Akár a HQ-t is kiteheted a partra.
Dive ever, work never.
-
Pepeninho
őstag
Es persze erdemes idorol idore erdemes nekem vasarolno egy kozepes pakk gyemantot. Ez talan a strategia csimborasszoja.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Rivaul
addikt
A terror stage ha lejár időbe akkor később újra lesz? Már a másodikat sincs lehetőségem megcsinálni sajna.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Sanyi.mTs
addikt
2nap terror - 1nap hammer támadás - 2nap terror - 1nap war factory és így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest