Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iRoBEi
csendes tag
válasz Pepeninho #1287 üzenetére
köszönöm az elismerő szavakat.
Szerintem akkor lehet már stratégiáról beszélni igazán, amikor elfelejtjük a cell aprítást és a warriorok fölösleges beáldozását a front line-ba. Warriort csak shock launcher és rocket launcher ellen van értelme küldeni. Ha már az is elfogyott, akkor cannonok.
Olyat is látni, hogy valaki nekiszalad heavy és zooka kombóval 2 cellnek, mert már nincs más a pályán csak turret és közben szétlövi a rocket launcher.
Amíg az ilyen banális dolgok nem szünnek meg, vagy zárojelben szüntetjük meg, addig nehéz bármilyen stratégiát is kidolgozni, sajnos.
Ahol el lehet kezdeni az az hogy a cellekből a tuning max 9-10 legyen. az plusz 30 pont. Mindenkinek plusz 1 shock bomb, és medic. Ennél több szerintem nem kell. A többi csak pocsékolás.
Megkockáztatom, hogy bombázni turrretet csak 1 barrage és max 1-3 artilleryvel van értelme, de azt csak annak akinek van benne erő. 1000es bombákkal tolni nem sok értelme van.
kb így
Szép Estét mindenkinek!
-
Pepeninho
őstag
Azt hittem, hogy a klánosditól beindul a fórum erre behalt. xD
2014-11-01 / 2014-11-02 időintervallum között teljesítendő csatán résztvevők listája a következő:
Attila
Attis
Brian
chiliatieni
Cseri
Csilla
Dani
El Presidente
Feriman
Guru
jdani1998
Jimi
Johnny
Joska
Jozefgucci
maggi
Maxwell
Milan322
moment
Moy
Norby
Pepe'sland
pete_r051
Pitty
Radioctive
Regirck
r0by
Roli
Roter
Sajturo
Sanyi.mTs
Tibitsoki
Trotyi
zsolt
ZsoltMaximalizmusra törekedve a hiányzók névsora:
bazsalooo
Cheef Füzesy
cu
Danjoy
fects
iRobei
Noá 8
nykee
tipuka
tompiheroe
Torpedo
Tündérke
Sajtqkac
VBenedek
xenomorphMindenféle rosszindulat nélkül aláhúztam azokat akikről nem is hallottam. Persze, lehet, hogy csak elkerültük egymást mindig.
Valamint jelezném, hogy lehet hibafaktor a printscreen-nél, erre most jöttem rá. A kimaradottaak közül 6-7 neven megdöbbentem. Tegyük hozzá, hogy hétvége volt, ráadásul szomorú ünnepnapunk is. Ilyenkor támogatnám a lazaságot. Szombatra és vasárnapra könnyebb pályákat kéne választani...
Ps4, Xiaomi 11T
-
iRoBEi
csendes tag
Xenomorph nem hallunk felőled. Minden rendben?
Ha van időd kérlek tedd meg pepe-t officernek. Kell a management és ő elég aktív.
-
törölt tag
Én rendesen termelem az inteleket viszont, én amikor legutóbb írtam hogy warriorokkal tudok támadni mert ezek híve vagyok le lettem hurrogva... Akkor nemtudom mi legyen?!
-
Pepeninho
őstag
A nevekből én is arra következtetek, hogy ez a "simaliba" nap volt, nem emlékszem pontosan. A képeket meg kitöröltem. Noá, ki húrrogott le? Warriorok szerintem minden esetben mhetenek szinte..
Ps4, Xiaomi 11T
-
nagyúr
Én is jelezném, hogy felkerültem a támadók listájára, pedig az elmúlt 3 napban, csak egyszer támadtam mert sűrű volt a hétvége (temetőjáratok, vendégségezés, gyerekkel játszás)
Szerintem itt a PH-n kellene egy listát csinálni, hogy ki kicsoda (pl killhates=attis) majd megkeresni pü-ben azokat akik inaktívak és szólni nekik, hogy "betelt a klán, viszont kellene a támadás, tehát kérünk hogy támadj te is vagy kicserélnénk egy aktív tagra" ha erre sem reagál, akkor vagy tényleg sz@rik az egészre, vagy elütötte közben a hajókötél..Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Pepeninho
őstag
válasz KillHates #1310 üzenetére
Attis, te tuti támadtál, azt nem nézhettem el. Sajqukac, valószínűleg téged pont átlapoztalak a printscreennél. Kitalálok majd valami tuti módszert. Elnézést. Attis tervét támogatom.
Xeno is jó lenne ha visszatérne, ez így elég para....[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
Sajtqukac
tag
Valami féle chat program használata nem lenne egyszerűbb? (pl. Hangouts) Egy csoport beszélgetés amit ha valaki lenémít, kb így működik mint a fórum csak szerintem könnyebb azt nézni, mint itt a fórumot ellenőrizni mindig.
-
Fecogame
veterán
válasz maggi1886076 #1313 üzenetére
Nekem pl. az nincs fent. Valami egyszerűbb módszert kell találni Amúgy a játékon belüli chat miért nem jó?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Sajtqukac
tag
válasz maggi1886076 #1313 üzenetére
Az is jó lenne ha tényleg mindenki rendelkezne vele. Ezért mondtam a hangoutsot mert szerintem a csapat nagy része Gmail fiókkal rendelkezik, és a legtöbbünk szerintem androidon játszik (bocsánat ha tévedek).
-
jozefgucci1
addikt
válasz Sajtqukac #1315 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem biztos ez a droidos dolog . Vagyunk jó páran ahogy néztem anno Ios-ről is .Ami szerintem elsődlegesen fontos lenne az egy jó aktív csapatkoordinátor .Ahogy nézem össze vissza támadunk . Van aki csak a cellákra megy rá az elején . Vannak akik azért támadnak eredménytelenül mert bár még nem tudnak kárt okozni ,de ha nem támad az a baj .A minap én is kivártam és az utolsó három percben támadtam , hogy ott legyek a listán . Gondolom ha beáll a csapat akkor jobban meg lehet választani majd az ellent is .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
F-ECT$
titán
válasz jozefgucci1 #1317 üzenetére
Össze vissza támadás van rendesen, de azt összehozni, hogy mindenki úgy és olyat támadjon, ami optimális, azt elég nehéz, sőt az ingame lehetőségekkel szinte lehetetlen.
Dive ever, work never.
-
jozefgucci1
addikt
Tudom persze , hogy a teljesen szervezett támadás nem kivitelezhető ,de talán valami rendszer igen . Lehetne pl egységenként beosztani a támadást. Aki Warior kombóval megy az legyen az első sor az utolsó pedig a Havy-zooka . mert amíg van rakéta állás addig az utóbbi szinte használhatatlan . Persze tudom áldozatot hozni kell minden háborúban-csatában ,de azért mérlegelni is tudni kell ! Csak egy ötlet semmi több !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Sajtqukac
tag
válasz jozefgucci1 #1317 üzenetére
Akkor elnézést és vissza vonom ezt a hangouts dolgot. De egyébként azt pártolom hogy a csapatot kicsit szűrni kell majd valamikor aktívság szerint. Mert egyrészt kevesebb felé is oszlana a jutalom, a másik pedig hogy lehet könnyebb a támadásban szervezni.
-
veterán
Dani kilépett.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
felixo
őstag
Üdv Mindenkinek !
Jelenleg level18-as vagyok, HQ8-as. A katonákat HQ7-en kimaxoltam. A gondom az, hogy a térképen lévő valós ellenfeleket (level18-25 kb.) sehogy, vagy csak párat tudok leverni. Ez nektek is ilyen nehéz (volt), vagy csak nekem ?
Redmi Note 9
-
xenom0rph
őstag
Ne haragudjatok. De elfoglalt voltam az elmult par napban a tanulas miatt. Igyekszek visszaterni ,teendoimet ellatni. barkinek barmi ohaja sohaja? Pepe-t pedig officere teszem!
halahala
-
nagyúr
Sziasztok!A támadások koordinálásával kapcsolatban bátorkodom javasolni, hogy az aktuális tisztek (officer, leader, stb) adja ki az utasításokat a program mégpedig úgy, hogy a játék chat-jében CSAK NAGYBETŰKKEL ÍR így amikor végig görgetjük a "beszélgetést" akkor látható pl; TAMADJATOK A BORDERLINEON A RAKETAKAT vagy FLUKE PALYAN A SHOCKOT LOJETEK meg ilyesmi.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
felixo
őstag
A térképen a valós ellenfeleket a medáljaim alapján sorsolja a gép ? Például ha nekem 100, akkor 100 körüli ellenfeleket sorsol ?
Medál alatt a VICTORY POINT-ot értem.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9
-
Pepeninho
őstag
Akkor ez egyértelmű. Ezentúl igyekszünk bizonyos időközönként így instuálni a tagokat.
Ettől függetlenül azt azért fixen állíthatjuk, hogy első körben érdemes a warikkal menni füst alatt és kigyomlálni a rocketeket és a sokkolokat, majd ha már "tiszta" a terep akkor jöhetnek azon kedves tagok seregei amelyek komolyabb távolsági tűzerővel vannak megáldva. Gondolok itt első sorban tankra, zookára és heavyre.
Ps4, Xiaomi 11T
-
felixo
őstag
Ma jött számomra először elő ez a dr. terror stage sziget.
Elkezdtem csinálni és folyamatosan adja a következő pályákat.
Ha lejár az idő (vagy nem tudom már legyőzni) és legközelebb újra előjön ( azt olvastam, hogy szerdán és szombaton szokott feltűnni), akkor attól a pályától folytatom, ahol abba hagytam ?
Redmi Note 9
-
Fecogame
veterán
válasz Répafőzelek #1341 üzenetére
A bázis hányas erősségű? Egyébként warriorokkal az egyik széléről megkezdve, sokkolással vegyítve.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
nagyúr
válasz Répafőzelek #1341 üzenetére
Jól felgyúrt Heavy-kkel. Kell némi delej a gépágyúknak, de ezek még nem olyan erősek. Van ebből a bázisból 38-as is Ott van boomcannon is meg pörkölő...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Pepeninho
őstag
Üdv!
Készen lett a FEKETE LISTA
5 támadást vettünk alapul és a következőket mutatják a számok:5/5:
danjoy (kirúgva),
nykee (kirúgva)
Noá8 (értetlenkedünk)5/4:
tompiheroe (véleményem szerint azonnal kidobhatnánk)
VBenedek ( kért egy esélyt amivel élni is szeretne)
Régi Zsolt ( erdélyben van, én telefonon beszéltem vele, elég nehéz neki onnan játszani, kis türelmet kér)5/3
Attis, Bazsalooo, Cheef Fuzesy, Cu, Tipuka, Torpedo, Tündérke
Nagy részük aktív itt is, a cseten is, tudjuk be véletlennek, de sárga lap jár mindenkinek!
5/2:
Fects, Moment, Maxwell, Pete
Ők is elég aktívak szoktak lenni és az új szabály értelmében ez még a megengedhető mulasztás!
5/1
iRobei (szégyen és gyalázat, törjük kerékbe, húzzuk karóra és négyeljük fel)
Csilla
Guru
zsolt
Radioactive
PittySzerintem ezzel nincs gond, bárcsak mindenki így nyomná minimum!
Ami tök jó hír és én erre nem számítottam az az, hogy a klán fele, azaz 25 fő, egyetlen támadást sem hagyott ki. Éljenek sokáááá!!!
Valamint ne feledkezzünk meg Martinról aki új tag és rögtön ki is hagyta az első missziót. Szerintem ha a maiban sem vesz részt akkor ne várjunk egy hetet.
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
törölt tag
Akkor engem vágjatok ki... úgylátom nem elég hogy rengeteg Intelt hozok! Vágjatok ki most rögtön. Köszönöm a részvételt. Bocs ha nem érek rá mert dolgozom...
Erről ennyit. Egyébként a játékot is lehet abbahagyom, mert elcseszték, alig van mit legyőzni... :S Nagyon sajnálom pedig a játékot. -
iRoBEi
csendes tag
válasz #99546112 #1347 üzenetére
Én jobban örültem volna, ha inkább maradsz. Erős vagy, és erősíthettél volna minket a támadásoknál és 300-400k aranyat te is kaptál naponta. Szerintem nem rossz deal.
Pont esetedben mondtuk ugyanezt, hogy te hozol intelt, de a támadás is fontos.
Ha meggondolod magad írj, kérlek. Megszavazzuk.
-
törölt tag
Rendben.
Nem akartam pofátlan lenni a warriorokkal, amik lehet nemsokat érnek és csak a támadási lehetőségek számát csökkentettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest