Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz jozefgucci1 #2052 üzenetére
Nagyon vékony a határ aközött, hogy "azért nyomkodom sokat, mert tetszik" és hogy "azért nyomkodom sokat, mert kell".
Dive ever, work never.
-
iRoBEi
csendes tag
válasz jozefgucci1 #2056 üzenetére
A vesémbe látsz!
Kár hogy nem a májamba! Kíváncsi lennék mennyit bírok még inni!
Amúgy nálunk mindig meleg baráti hangulat van és nagyon kedvesek a tagok egymáshoz. Valld be hogy csak irigykedsz!
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Igen most hogy mondod valóban szerettem volna csatlakozni hozzád öö bocs hozzátok és hogy ez nem sikerült fusztráltnak érzem magam Ha gondolod egy kellemes sörözés után befizetlek egy proktológiai vizsgálatra ...
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
iRoBEi
csendes tag
válasz jozefgucci1 #2058 üzenetére
Már előre félek hogy mi lesz ha nagyon bebaszunk!
Ezt már olvastad? http://www.hir24.hu/gazdasag/2012/09/17/vegbelvizsgalatot-kert-maganak-az-adoellenor/
senki sincs biztonságban
-
nagyúr
Egyszerű a megoldást találtam a részemről; kb egy hétig hanyagolom a játékot, ilyenkor csak a task-ban támadok amit az officerek mondanak, esténként begyűjtöm az op, vp reward-okat ha van akkor olyat választok ami megmaradjon ha kifosztanak; gyémántot, kristályt. Ha közben van elég nyersanyagom valami fejlesztésre (lehetőleg nyersanyag tárolók) akkor elköltöm. Így napi 1-2 alkalommal nyitom csak meg a játékot.
Aztán kb. egy hét alatt bukok vagy 20-40 VP-t, jó piros is a térképem. Nyomok egy boos-ot és ledarálok mindenkit. Ekkor elpöcsölök jó pár órát a játékkal, mert nem szívesen raboltatom ki magam ha teli a buksza. Dagadtra tömve a tárolókat és ekkor indítok valami komoly fejlesztést; HQ vagy ARMORY, vagy GUNBOAT vagy LANDING CRAFT. Szóval erősen offenzív dolgokat Ennyi.
Nem szabad semmit sem komolyan venni ami játék.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
F-ECT$
titán
válasz jozefgucci1 #2061 üzenetére
Mambo lazán megvan, inkább lassan az a gond, hogy nehéz összeszedni a napi 200 intelt.
Dive ever, work never.
-
iRoBEi
csendes tag
válasz jozefgucci1 #2061 üzenetére
A task összejön. Mambozunk egy ideje. De nincs elég intel feljebb lépni sajnos.
Vik0707 elvesztése komoly károkat okozott a szívekben. Neki küldöm ezt a dalt:
https://www.youtube.com/watch?v=Xv4Dv7RsxP0Gyúrjátok fel magatokat és akkor összenőhetne a banda megint!
-
jozefgucci1
addikt
Bocs de nem közösködöm . Amúgy gyúrjuk , ügyes a csapat van hogy a 25 ből már az utolsó 5-7 embernek nem is kell támadnia mert megvan.A gond az intel az nem nagyon jön sajna.
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
iRoBEi
csendes tag
válasz jozefgucci1 #2067 üzenetére
-
Pepeninho
őstag
Jól esik ám, hogy itt kurválkodsz a fórumon.
Büdös ribanc!
Ps4, Xiaomi 11T
-
TDX
tag
válasz jozefgucci1 #2052 üzenetére
(azért épp ez üzenetre válaszolok, mert ez jött első válasznak az enyémre.)
Igazándiból a játék nem zavar sokat, csak amíg itt a tab, addig fél figyelmem elveszi. Köszönöm mindenkinek a sajnálatát, satöbbit, azonban ez egy döntés, pont.
@KillHates: Jó taktika, csak ilyen deffel mint ami nekem van, megvalósíthatatlan. Meg önkéntelenül is csak többet van az ember mint kéne, ha csak kétszer is lép be.
@Robi: A mentés nem törölhető, hacsaknem menteném le az ujat. De nem fogom tenni, majd ha vissza tudok térni visszatérek.
@Fects: Nagyon nagy igazság van abban, amit írtál. Nagyon. Mondjuk én szerintem mindig is azért nyomkorásztam mert tetszett a játék, de lehet hogy nem.Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!?!
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Kb 3-4 napja kezdtem a játékot, 11-es vagyok. Az mennyire normális, hogy 14-15-16-osokat dobál be mellém? Ha megpróbálom lecserélni, akkor kapásból eggyel nagyobb szintű játékost ad be. Kb akármilyen taktikával megyek nekik, nem tudom legyőzni őket.
-
nagyúr
Szia!
Arra figyelj oda, hogy a VP-d ne ugorjon meg, mert a rendszer nem az XP szint alapján oszt be, hanem az agressziód szerint. Ha sokat támadsz, akkor a leírt stratégiám szerint érdemes csinálnod, bár akkor sűrűn fognak kirabolni....
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Pepeninho
őstag
De nem,sokat ér. Kill 12es szinten van es Júniusban kezdte a játékot. xD
Ps4, Xiaomi 11T
-
felixo
őstag
Ezt nem fogjátok elhinni ... megtaláltam Pepe'sland-ot a youtube-on :
Itt a művésznevét használta.
Redmi Note 9
-
TDX
tag
Na, meglett az 400 vp. Dicsőn fogok búcsúzni a BB-től szombaton
Meg a hq16, s gunboat17[ Szerkesztve ]
Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!?!
-
spirkpeter
csendes tag
Nem ám füst meg rohanás.....
https://www.youtube.com/watch?v=bE1EwcPQF8Q
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest