Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszika0216
csendes tag
Szia!
Igen, így van! Mielőtt elkezdtem, utána néztem mindennek, mindent "megtanultam" amit csak lehet és szükségem lenne rá.
Hát Én is nagyon remélem hogy megmarad. Sajnos az erdei fenyő nem alkalmas bonsai-nak, legalábbis amit Én találtam, de a Tiszafa igen, úgy hogy 4-en vannak
Egyenlőre még nincs alakítás, bonsai tál, meg kell várnom a következő tavaszt, és ha kibírják a teleltetést, akkor kapnak Akadamát és tálat
Majd jöhet a drótozás, alakítás
De ezekkel talán könnyebb lesz, mert egyrészt kültéri fák, másrészt saját éghajlat. De minden képen szeretnék különlegességeket is majd, főleg Kínai szilt, Szagaréciát és vörös levelű japán juhart Érdről 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egyenlőre még nincs alakítás, bonsai tál, meg kell várnom a következő tavaszt, és ha kibírják a teleltetést, akkor kapnak Akadamát és tálat
De ezekkel talán könnyebb lesz, mert egyrészt kültéri fák, másrészt saját éghajlat. De minden képen szeretnék különlegességeket is majd, főleg Kínai szilt, Szagaréciát és vörös levelű japán juhart Érdről