Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszika0216
csendes tag
Szia!
Igen, így van! Mielőtt elkezdtem, utána néztem mindennek, mindent "megtanultam" amit csak lehet és szükségem lenne rá.
Hát Én is nagyon remélem hogy megmarad. Sajnos az erdei fenyő nem alkalmas bonsai-nak, legalábbis amit Én találtam, de a Tiszafa igen, úgy hogy 4-en vannak
Egyenlőre még nincs alakítás, bonsai tál, meg kell várnom a következő tavaszt, és ha kibírják a teleltetést, akkor kapnak Akadamát és tálat
Majd jöhet a drótozás, alakítás
De ezekkel talán könnyebb lesz, mert egyrészt kültéri fák, másrészt saját éghajlat. De minden képen szeretnék különlegességeket is majd, főleg Kínai szilt, Szagaréciát és vörös levelű japán juhart Érdről 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyenlőre még nincs alakítás, bonsai tál, meg kell várnom a következő tavaszt, és ha kibírják a teleltetést, akkor kapnak Akadamát és tálat
De ezekkel talán könnyebb lesz, mert egyrészt kültéri fák, másrészt saját éghajlat. De minden képen szeretnék különlegességeket is majd, főleg Kínai szilt, Szagaréciát és vörös levelű japán juhart Érdről