Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszika0216
csendes tag
Szia!
Igen, így van! Mielőtt elkezdtem, utána néztem mindennek, mindent "megtanultam" amit csak lehet és szükségem lenne rá.
Hát Én is nagyon remélem hogy megmarad. Sajnos az erdei fenyő nem alkalmas bonsai-nak, legalábbis amit Én találtam, de a Tiszafa igen, úgy hogy 4-en vannakEgyenlőre még nincs alakítás, bonsai tál, meg kell várnom a következő tavaszt, és ha kibírják a teleltetést, akkor kapnak Akadamát és tálat
Majd jöhet a drótozás, alakítás
De ezekkel talán könnyebb lesz, mert egyrészt kültéri fák, másrészt saját éghajlat. De minden képen szeretnék különlegességeket is majd, főleg Kínai szilt, Szagaréciát és vörös levelű japán juhart Érdről
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen autót vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest