- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mishubi
tag
válasz
nyuszika0216 #232 üzenetére
Szia és köszönöm a sorokat.
Tudom, hogy magról való szaporítás eléggé idő igényes, de úgy vagyok vele, hogy elférnek itt és úgymond végig kísérnek remélhetőleg... De ha tudok majd veszek olyat ami már formázva van valamennyire.. csak az az igazság, hogy ami számomra megfizethető árban van az nem fog meg.
Tudom, hogy hiába van bonsairól a mag, nem azon múlik, hogy bonsai lesz belőle.Így amúgy is túl egyszerű lenne =D
Nézelődtem, hogy mi az ami tetszene bonsaiként. Jött a vörös juhar, ami viszonylag gyorsan is nő. Csak pont ez nem kelt ki még.:/ De van 2 selyemakác, 2 puszpáng és most nyáron egy lilaakác hajtást szedtem ki a földből ami viszonylag gyorsan nő és nem sínylette meg a cserépbe való átültetést.
Ami még tetszik az a júdásfa.. próbálkoztam magról való szaporítással, de sajnos nem jött össze.
Pedig nagyon megfogott ezen a képen. LINK Nem formailag hanem színvilágot tekintve.
Kitartás az kelleni fog, de tavasszal megpróbálom a yamadorit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest