- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
válasz
#95904256 #578 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok egy nagy SETI tudor, de ha jól látom akkor a SETI@BOINCWatch program valami ilyesmire szolgál.
-
válasz
#95904256 #574 üzenetére
1. Az app_info.xml most is 'él', csak talán a 6-os főverzió egyik újítása volt a program, és az adatbázis rész különszedése (az app_info.xml az adatbázishoz került, mivel a projektek és a csomagok leírásait tartalmazza). Vagyis a telepítésnél meg lehet adni a program mappát, és az adatbázis mappát - ezek alapértelmezés szerint teljesen külön vannak, és az adatbázisé a "Document and settings\{user-név}\"-en belül van valahol (én már az eleje óta úgy használom, hogy a BOINC mappáján belül egy Database mappába raktam; így az eredeti megoldásra már nem emlékszem, de azért megkereshető).
[Szerk.: Visszaolvastam, és a pontos alapértelmezett hely: "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BOINC".]
2. A 6.4-es alverzió újdonsága volt a CUDA támogatás (az ATI féle GPU-s támogatás viszont csak a 6.5-ös verziókban jelent meg először). A második kérdésre passzolok - mindenesetre a BOINC nem ismerné fel a GPU-t; de talán attól még a programot lefuttatná, bár lehet, hogy nem a GPU-n, hanem a CPU-n. Vagyis számomra egy hatalmas kérdőjel a lehetőség. -
Thrawn
félisten
válasz
#95904256 #535 üzenetére
Variálnak mostanában rendesen...
6.10.40 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest