- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Aktív témák
-
bUnKo
csendes tag
legjobb verzió:
Ha van bármilyen háziállatod (de a legalkalmasabb a kistestű kutya vagy a nagytestű macska) akkor csalogasd be a szobádba, űsd le valami nehéz fém tárggyal, és amikor addig ütöd, hogy már meghal filéző késsel vagdosd be a csontig. Nagyon jó rovarfogó, főleg, ha vízben áztatod két hétig. Ezután rakd ki a párkányra, és garantáltan a monitoroddal nem fog töröődni egyetlen szálló rovarfajta sem.
U.i.: És még új házi kedvencet is vásárolhatsz a régi elnyűtt és unalmas kid dögök helyett. -
crab
senior tag
Csinálni akartam 1 screenshot-ot arról mennyi rovar van a monitoron!:O
Azé' ilyen hülye is csak én lehetek. :C lol! -
PeliScan
addikt
De legláűbb szúnyogok nincsenek;én eddig ha 2vel találékoztam, az mán sok. És azok is kis csenevész izék voltak. (Hála Istennek!:D)
-
tozso
tag
Nálunk mostanában volt váltás a fehér kis röpködő bogarakat felváltotta a nagyobb zöld testű repkedő dögök hada.
Sőt előjöttek a cserebogarak melyek hatalmas méretűek mostanság. -
tsello
aktív tag
Mivel itt a lakótelepen k* sok bogár van, akad léggy mely a lépcsőházban rakja le a petéket és így a legyek ott kelnek ki ill. muslinca és a legkitartobb az a kis zöld dög. Legegyszerübb dolog:
Ablak nyitva függöny el s huzatott csinálok. Moitor fényerő 100%on, DE jobbra nekem közvetleül az ablak mellet 1,5m-rel 100Wos spot világít lefele.
Ahogy most arra nézek látom azt 10-20 bogarat, ahogy jól érzik magukat betartva azt a 3-4 m távolásgot ami köztem és köztük van. Nem is akarnak a moncsimra mászni. Néha-néha elszáll errefele egy megnézi mizu, de az nem jön erre még1x :))
Reggelre furcsa módon már nem lesznek ott. Nem tudom hova mennek.
Másik bevállt módszer ha 40Wos éjjeli lámpát szerez be az ember, olyat ami körül van egy búra, melyet forgatni lehet hogy merre világítson. ( Hosszában félbevágott henger 2 oldalt lazán rögíztve. Középen a foglalat és körte, mely csatlkozik a rögzítéshez )
A hengerbe egy vékony lap nagyon könnyedén rögzíthető. A lapra érdemes ragasztót kenni vagy vastag ragasztószalag csík de a legjob talán a kertészeti boltokban kapható speckó ''légyfogó'' paszta amibe minden beletapad. Ha ez a henger belső részéhez rögzítve van a kis hülye bogarak 1x biztos bele fognak szállni :)) és így mindig kevesebben lesznek.
Sok sikert. -
Atom
aktív tag
De szerencsére aza sok kis 2mm-es bogárka amik ezresével szoktak a aplafonomon rohangálni már szezonmúltak egy hete. Valszeg mind meghalt :)
Hálistennek rövid életűek voltak. -
Atom
aktív tag
Nálam olyan sok szokott lenni, hogy felszoktam porszívózni őket :)
Televan már a porzsák velük :DD -
tildy
nagyúr
és nem berepült a szgépházamba...:((
-
tildy
nagyúr
itt meg egy molylepke:(
-
jeges
senior tag
bocs, helyesen: :(=:O
-
-
BEE
addikt
Na! Az alapprobléma megoldódni látszik!
Az első versenyzőnek üzemanyag problémái lehetnek, mert egyre sűrűbben pottyan le, de még visszakűzi magát.
Bassz! Egy molylepke! De ennek odaverek, mert túl sokat kitakar a képből!
BEE -
JulWCZar
senior tag
Baze, ezt le kell írnom. LAN-party volt egy közeli faluban, 40+ résztvevővel. Az hagyján hogy egy-két bogár a battlefieldes partraszálláskor befigyelt, de egyik pillanatban a billenytűzetemnél megjelent egy macska. Na zet űbereljétek.
Amúgy a cirmos rövidtávon kickbanolva lett néhány kevésbé toleráns gamer által, napersze azért annyira nem radikálisan, inkább joggal. :) -
rlazol
veterán
gyújs egy erősebb (lehetőleg kékes) színű fényt a szomszéd szobában és kapcsold ki pár percre a monitort. az erősebb fényre átmennek a bogarak a másik szobába, ott lekapcsolod a villanyt, így nem égnek meg, visszamész a gépszobába, becsukod az összekötő ajtót és visszakacspolod a monitort.
-
BEE
addikt
Tetézték az élvezeteket a mocskok!
Már ketten vannak!
Kergetőznek össze-vissza! Tiszta videójáték!
A pofátlanság teteje!
Azt hiszem ki kell kapcsoljak, hogy szétcsapjak köztük!
BEE -
hungeek
senior tag
Raid: halál biztos :))
-
Elrood
őstag
1. Fogsz egy zsebkendőt, óvatosan megfogod, és kiengeded az ablakon. (Állatbarát version)
2. Agyonütöd úgy, hogy lehetőleg a monitor ne sérüljön. (Nem állatbarát version) -
BEE
addikt
Itt van egy szerencsenélküli hülye bogár, és
fel-alá mászkál a monitoromon!
Csak megszokásból mondok bogarat, mert ez valami darázsszerű
repülő rovar.
Éles, mozgó sziluet a képen.
Meleg van, ablak nyitva, monitor világít, minden marhaság berepül!
Miért pont hozzám?
Tanácstalan vagyok vele kapcsolatban, mert már háromszor
megküldtem, hogy koppant valami bútoron, és innentől
nincs szivem bántani szegényt!
Mert ugye a bakó is csak háromszor sújthat le és aki túléli az megúszta!
Ez meg itt csak mászkál, tollászkodik és a csápjait rázogatja.
Lehet azt várja hogy elaludjak, és akkor revansot vesz?
Mi a bánatot kezdjek vele?
BEE
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hálózati / IP kamera
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged