Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze 2
tag
Sziasztok.
Kis segítség kéne egy e83 2006 anyós ülés felöli xeon nem világít. Megnéztem a ,biztit, trafót, izzót, és szét füztem a kábeleket majd újra szigeteltem de semmi. Az a vicc hogy nem is jelzi a műszerfal a hibát sem odb2 bár nekem nem gyári software van. Annyi volt hogy leégett a generátor 2 hete kb azóta halott a xeon. Viszont csinált már nekem ilyet többször 1 2 napig nem.világított és megához tért. Jövőhéten mindenképp megy vizsgára, igy szerelőhöz is, de itt a 3 nap gondoltam spórolok egy kicsit. :)
At automata kapcsol úgyhogy nem tudom a villágitás vezérlő ha kukás akkor az lehet-e.
Ha van ötlet azt meg köszönném -
Navaze 2
tag
Sziasztok.
Kéne egy kis segítség, ha nem lennék pofátlan. Van X3 20d 2006 hátsó lengéscsillapítókat cseréltem, sachs ezüst matricásokat tettem bele. Na most a gond az hogy, a Lángba előre, 1 db jobbos sachs lengő van balos nincs, cikszám semmi. Bárdiba van jobbos balos sachs viszont az fehér matricás és az unixban is ugyan ez. Hät nem vagyok nagy fan de hamár ezüst matrica akkor ezüst ha lehet.
Na szoval a hülye kérdésem bocsánat. :(
Egy darab ugyan azt is pakolhatok bele elöre és max a csövek felfogatása lesz máshol és ezt a.láng tudja?:D Mint franciäknál älltalába.Vagy mindenképp ragaszkodjak a jobb-bal sethez ? Mert berakäsnál bessssszzz :) -
Navaze 2
tag
válasz CharlieDrop #58391 üzenetére
Igen felkerestem már régebben, megyek is majd, csak más útra keveredtem egyenlőre Ki próbálok még egy vezérlőt, hátha.
-
Navaze 2
tag
válasz CharlieDrop #58389 üzenetére
Nem tudom mit használ de, ugyan ez a srác csinálta tavaj is, és decembre dobot hibakódot izzító gyertyára nekem is. Utána lett megcsinálva. Ha mondjuk még is a szabályzó szar, arra szokott dobni hiba üzit ?
-
Navaze 2
tag
Urak. Jó napot kéne egy kis segítség hátha van ötlet. 2006.07 X3 20d 150le a vas blokkos nem az alu. Nem izzít. Felvillan a lámpa check-nél de azonos időre. -12c-ban 2* 3*-ra indul azt is úgy hogy csoda ha életre kel
Alábbiak lettek cserélve.
Izzítók
Izzításvezérlő ( ez elméletileg uj azt mondta a szerelő. Tavaj tél előtt lett rendben hozva az izzítás lehet hogy tényleg uj.)
Dpf, egr-nek nincs baja de software mók gyanunk van.
Pillangószelep csere
Meg hát lesem tudom írni Mi még.A bizti a kijelző miatt gondolom on. Hibakód nincs. Volt izzítógyertya hiba akkor lettek cserélve, de most semmi. Nagy szerviz után vagyok úgyhogy szűrők szíjak stb jók.
Létezik olyan (bocsánat ) fajta élőlény aki kiírja egy Diesel autóból az izzítást ? Olasz a kocsi de ott is hullik a hó.
-
Navaze 2
tag
válasz CharlieDrop #57700 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. 2-hete egr takarítás. 1 honapja termosztát csere egrn is. Szeptemberbe izzitofelujitás, teljes szűrők, DPF takarítás (kiégetős megoldás) előtte is volt ez a gond csak bíztam benne a felújítás alatt ki bukik. Melegen is füstől most ülök benne hol jőn hol nem alapjáraton köszi felkeresem. Az hogy büdös ok. De a kékfüstől lever a víz
[ Szerkesztve ]
-
Navaze 2
tag
Sziasztok. Én egy 2.0D E83 tulaja vagyok és állt. megoldom a gondjaimat de most hasraestem. Az lenne a gond hogy, hidegen, illetve a motor felmelegedési időszakban random, tehát nem fix mindig ugyan ott, (30c vagy 60c mindegy) közepes erősségű kék füst jön a kipufogóból, és Ifa szag mellé. A szerelőim azt mondták regenerálódni szeretne. Szerintem semmi sem regenárolid kék füst mellett. De lehet tévedek. Oks Pesten lakom de 0-ás járja inkább,.megyek Pécs Szeged Kisrvárda stb. Tehát……. Hajtva van. Más baj nincs vele. Diag DPF hibát ír állandóan mást nem szerintem ennek sincs köze, van egy kis nagyon alacsony gázadásnál rángatás de ez sem mindig illetve mintha nem kapna anyagot, szerintem ez sem, és alapjárat rángatás, ami megint random és kékfüstől független. Kérdés lehet e turbo vagy kapásból moci bontásra készūljek? Van valami jo szerelőtök? lehet forumtárs is. Megvesz a szerelő azt hiszi hūlye vagyok ja.gáz adásra mulik a füst és melegen is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest