- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- VHS digitalizálás
- New Game Blitz - 2024
- New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Szép estét, propelleresek!
Segítséget kérek tőletek: mutassatok nekem 1-2 olyan nagyforgalmú portált/fórumot, ahol meghirdethetnék egy eladni kívánt cuccot!
Erősen BMW (és MINI, ROLLS-ROYCE) specifikus a holmi, nekem pedig nem ilyen csatalovam van. Téves rendelés/szállítás volt, nem tisztázott, de nekem nem használható!
A BMWfanatics.hu negatív, az e-mail-es aktiválás hibára futott, belépni be tudtam ugyan, de a hirdetésfeladás is hibát dobott...szóval ezen kívül lenne szükségem egy-két helyre, ahol fel tudok adni hirdetést!
Előre is köszönöm!primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz God Vazzeg #600 üzenetére
És azt tudtad hogy víz is képződik?
Igen tudtam. Nem is állítottam az ellenkezőjét. Csak gondoltam, az általad felhozott negatív hatásokkal szembeállítok egy pozitívat is...lehetőleg olyat, aminek köze is van a hengerfalhoz, kopáshoz...Ami viszont lemossa, és korrodálja is a hengert, meg az injektorokat.
A hengert nem korrodálja...szép lenne ha a víz leoldaná az olajat...ált. suliba jártál?Te is észt osztani jöttél látom..
Nem "is"...én csak kérdeztem...szépen...persze ha vki a kérdést sem érti, kicsit nehezebb a dolog...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz God Vazzeg #597 üzenetére
Miért? Te minden állításnak utána jársz amit egy számodra ismeretlen szakma szakembere mond?
Nem.
Viszont nem is "osztok észt" olyan témában amihez nem értek, nem írok le olyat aminek a helyességét nem tudom megvédeni...nem hivatkozom arra hogy "vki mondta"...A kérdést meg úgy tetted fel, mintha nem tudnád mi az a felfúrás
Azt a kérdést nem lehetett félreérteni...hacsak nem akkor, ha fingod nincsen arról hogy az "állapotábra" kifejezés milyen szakterületen divatos...de ezek szerint nincsen...No de sebaj...majd utánajárok magam a dolognak...kösz a semmit...
Ja...azt ugye tudod, hogy mivel a gáz nem csapódik ki a henger falán, ezért nem oldja le az olajat sem...tehát hideg motornál csökken a kopás mértéke a benzines üzemhez képest.
[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz God Vazzeg #595 üzenetére
Te most komolyan hülyének nézel...?
Gondolod hogy nem tudom mit jelent a "felfúrás"
Ja...hónolni nem kell?Azt magyarázd meg nekem (link is jó) hogy milyen kölcsönhatásba lép a Pb gáz a henger falának (ami ugyebár általában vmilyen acélötvözetből készül persely) anyagával...
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz God Vazzeg #591 üzenetére
hengerek fala megkeményedik a gáztól, nehezebb megfúrni
Annó vesződtem mindenféle állapotábrával, de (vagy éppen ezért) ez kicsit meredeken hangzik...
Bővebben?primus inter pares
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest