Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz V.Stryker #8112 üzenetére
Hogy bírtad megállni? Szó szerint ugrottam volna a bal első ülésbe!
Vannak emberek, akiknek simán odaadnék egy ilyet egy körre, mert tudom, hogy tud bánni vele, és nem most kezdte.
Itt a fórumon is simán lenne 2-3 ember, akinek bármikor...
Én ugyanezt kapom tőlük.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
dragonfx
veterán
válasz V.Stryker #8112 üzenetére
nagyon jó áron vette, és a vényóc télleg húz mint az állat majdnem 5000 fordulaton kersztül megvan a max.nyomatéka
ilyen 5.x alatt lehet 100on jah.Kicsit nagyot ugrott a figura passatról 550i.re. ..megszaladt ott valami business nagyon.a 20 az rendben van ekkora motornál.anno ez volt az elöző x5ben is.
Hát azért elgurulgattam volna vele
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz V.Stryker #8131 üzenetére
hehe ez igaz.
lehet a tartozéklistán rajta van a szalonba és még választhatsz is színt...vörös szőke fekete...mind azonos felárralNekem a clc merci jön be a mostaniak közül egy c180/200 kompressor elég is lenne.
De lassan "milyen német autot vegyek?" lesz a topik..szóval jó a merci de koncentráljunk a fehér propellerre münchen kék egén
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Integra
titán
válasz V.Stryker #8203 üzenetére
legalább nem fogják megbámulni, minél többen fikázzák, nekem meg annál kevésbé kell féltenem.
x5 csak 3.0d-vel jöhetne szóba, de azoknak az áruk teljesen eszement, ha olyan érdekelne, aminek értelme is van megvenni és elmegy még 200e km-t.... és akkor megint hol a határ? pedig gyönyörű ez az x5, ami srácnak is volt, elfogadnám.. de 235/55r20-as gyári gumiból vegyél már 4 db-ot rá..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest