Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Bazze, az én autóm 25. éves, szerinted az a lényeg, hogy szakadt-e az ülés? Nem inkább a rohadásmentes és törésmentes kaszni, meg a jó motor? Mert én azt hittem. Műszerfal repedt? 3k egy műszerfal héj, kb 10k az ülések kárpitoztatása, ha ilyeneken fennakadsz egy öregebb autónál, akkor nagyot fogsz koppanni
-
MPowerPH
félisten
Azért vágott hátba, mert minden más extra benne vagyon. Pont csak a tempomat hiányzik. TV, DVD, el. memóriás masszírozós ülések minden... És pont a tempomat, ami egy filléres dolog szerintem. Most azon vannak, hogy elviszik az Audihoz, szereljék be utólag. Legtöbbet autópályán van használva, apa se fiatal már, munkatársa még öregebb. 60 év fölött autópályán nekik sokat segíthetne.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
hááát aki nem ért hozzá és nem tulaj az ne ugasson bele....
azért mert ti azt hisztitek elavult nem gyengén attól még tök jó bmw.és igenis amaiakkal is felveszia versenyt.mindne ami kell benne van.a sok xar meg csaka sznoboknak kell én meg nem akarok az lenni.
még hogy az e36 már nem képvisel bmw szintet??te apám nagyot estél a biciklivel..épphogy az képvisle bwm szintet nem a mai xarok."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
amelyikre lecserélném az e36ot ha futná rá??
mazda 3, 1es coupé, seat leon, elöző accord type-S, mostani clio, ....soroljam még??
az ujjak közül 1est választanám ha kéne választani.de csak azért se a 35i.t amin 2 turbó van. a 25i 218 lova is bőven elég lenne hogy Ákos elmaradjon a visszapillantóba
az uj 5ös 7es egy hányás.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dízelracer
őstag
Magyarországon él hozzávetőlegesen 10,5millió ember. Csak Moszkvának jelenleg kb 13millió lakosa van. 1db város = 13millió ember. 13millió emberből van 30-40 jómódú autóbuzi fiatal aki megengedhet magának ilyen vasakat. Nagy számok törvénye. Itthon is láttam már Lamborghini Gallardót meg Ferrari F430-at magyar rendszámmal az utcán és hát egyiket sem nyugdíjas bácsika vezette.
[ Szerkesztve ]
-
Cxgrav
senior tag
Gebriel tudja, hogy mit szeretne, de én szurkolok a 7es miatt
Finom megjegyzem szvsz, hogy amekkora bukta lenne egy 7es, sztem lenne akkora bukta ez a 4.4 literes X5 is, ha úgy járna vele mint én az 1essel jelenleg, hogy szervizbe kismillió hibát vélnek felfedezni, ha gáz van vele.Gebriel: Mondj egy költségkeretet és kategóriákat, amin belül lehet keresgélni
[ Szerkesztve ]
Picture me Rollin' by 2pac
-
Zewa
senior tag
Szerintem egy kicsit túlzás a 7er. ha már ennyire biztonság akkor járj kamionnal!
Én inkább egy fiatalabb nagy családi járgányt választanék vagy SUVot.dízelracer: Tudod te is mi a jó!
Tálydi:Én a családi járkány kategoriában gondoltam mondj jobbat a Mondeo/Vectra B /esetleg Toledo trionál."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Bizony így szokott lenni hogy a jót könnyű megszokni.
Szerintem azért nem kifejezetten egy diáknak való autó egy E46 de hát te tudod. Addig még sok víz le fog folyni a Dunán. Kb 3891 varáció fog megfordulni a fejedben és végül lehet hogy egy 3892. felvetés és autó fog nyerni....Kicsit talán túl heppelitek ezt a biztonság témát mert oké hogy nem mindenki ül szivesen egy Stiftben de azért nah..
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Tomics
addikt
Első autónak egy 7-es dög, hát nem túl szerencsés szerintem. Ráadásul friss jogsisként, tapasztalatlanul. Inkább válassz egy kisebb autót, nem kell feltétlenül BMW-t. Máfélből már tudsz venni pár éves középkategóriás kisautót, azzal elvagy egy ideig, aztán ha már van tapasztalatod váltasz egy erősebb nagyobb BMW-re. Egy 7-esnek amúgy is horribilis a fenntartása a használt vételárhoz képest (ha nem akarod hogy elrohadjon alólad), szerintem. Megvenni könnyű, de fenntartani egy 10+ éves 7est...
Vagy ha már ekkora fan vagy, akkor vegyél egy E30-at kezdésnek, a pénzt meg elrakod és fél év múlva veszel egy 5öst vagy 7est.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Zewa
senior tag
Kitörpöltök majd valamit úgy is. Ha aktuális lesz gyere majd vissza és akkor majd az adott körülményekhez szabjuka dolgokat. addig meg.. a Nézelődés/nyálcsorgatás ingyé van. (Hasonló cipőben vagyok, csak kicsit hamarabb jön a vas remélhetőleg. )
Ps.: Valahol talán itt kezdödik a hihető km.....
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
dragonfx
veterán
ez is egy hozzállás.lehet jokat kikapni tényleg.még javítással együtt is megéri.
én szívesen mennék külföldre.csak a barátnőmet köti ide a családja mindene.hát csak jó áron adják el az a suzi elég uj ami neked van Vangelis.
mo.n nem lehet tisztességesen megélni.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
A probléma ott kezdődik, hogy mi az, hogy elromlik?!
Opel árakat én is ismerek, egy Corsa -ba a kuplung csere 180k -ba fájt, ha jól emléxem. Míg az enyémbe 75k+munkadíj. Szóval pont az Opel rossz példa.A Merga meg mindig is híres volt arról, hogy drága a fenntartása. Volt céges autónk, egy E320CDi volt. Havonta szervizben állt, 4x kellett trélert hívni. Havi szinten simán ráment a 150k.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Két dolog. A Mercedesen nem csodálkozok, írtam is. Az autót a másik tulajdonostárs(apán kívül) használta, ragaszkodott hozzá, hogy maradjon. Azóta is vita van ezen, meg az új Audi -n is, mert arra szintén folyik a pénz. Fater ekkor egy ST220-as Mondeo -t hajtott. Na, arra tulajdonképpen költeni sem kellett, csak tankolni, meg a kötelező szervizet rendezni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
pohár
félisten
úúú, a hamann kemény lehet
emlékszem volt fent használtautón egy AC Schnitzeres 640/645, nagggyyyyon brutális voltGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dragonfx
veterán
jo ha te igy látod.
több lenne az neki.
meg övé technikailag jo.
nekem e36 m3 kéne.jöhettek utáűna bármivel...akár 30d.vel isamugy általánosságba itt mér fikerolja mindenki az e36/e46 szériát közötte az m3at is?mind2 megesz itt mindenkit 3x...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs