Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz abrtom87 #74360 üzenetére
Azért itt külön vennék dolgokat. Van egy adott hibád de mellette van még más is azt nyilván ugyan úgy meg kell csinálni teszem azt van egy szelepfedeled ami szar és ereszti az olajat van egy rossz EGR hűtőd stb. Most ezeket akkor ne cserélje ki az ember? Azt megértem,hogy nem hozza meg a várt eredményt és ez zavar. Természetesen ez akkor igaz ha ezek amiket írtam valóban rosszak voltak és nem csak azért lettek cserélve mert próbálkozások. A szoftverelés is amúgy egy olyan dolog,hogy szokott hülyeséget csinálni az autó kap egy szoftverfrissítést és észhez tér. Szóval alapvetően ezt is meg tudom érteni miért csinálták.Csak ,hogy semmi nem hozza meg a várt eredményt nyilván dühítő. De idejön egy autó hozzám találok rajta hibákat nem kezdek el más hibát keresni hanem amik vannak hibák azokat kell megcsinálni és ha azok jók akkor lehet tovább menni. Ez a módja a javításnak alapvetően. De ha nincs hiba csak cserélgetnek mindent össze vissza az megint más persze.
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Chris0321
addikt
Ha azt hiszed, hogy más márkánál ez a nem találjuk a hibát de kicserélünk mindent is nem fordul elő, akkor nagyot fogsz csalódni. Rokonom a régi Astrájával játszotta ezt el hónapokig, igaz kisebb összegekkel de végigjárt több szerelőt is és több alkatrész ki lett cserélve.
-
windlord
őstag
Érdekes dolgok ezek.
En villamossaggal foglalkozom, kiviteleznünk és üzemeltetjük.
Ha cserélek egy eszközt, és a hiba megmarad, akkor a munkám sincs megoldottnak tekintve.
A cserélt alkatrészt meg vagy benyelem, vagy bizonyítom, hogy cserélni szükséges volt.Mondjuk sokat segít ilyen esetben egy írásos szerződés, hogy pontosan mi is a szolgáltatás és az esetleges garancia.
De feltételezem az autószerelésben minimális a lehetőség erre.sajnalom a helyzeted nagyon, és tökéletesen megértem, hogy nincs birodalmad innentről kezdve.
Mondjuk ez tényleg botrány, hogy tutijolesz350ert, aztán, bocsi, igaz nem jó, de én jól elvégeztem amit nem kellett volna, 350lesz ha szar is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest