- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- New Game Blitz - 2024
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz vedini #63413 üzenetére
Ez is egy olyan funkció, hogy semmi értelme csak a pénzt kérik el érte. Állítsd fixre a lámpát és kész. Aztán nem fog senki villogni. Évtizedeken át mindenki így használta.
Itt is jönnek németben ilyen jómadarak, aztán villog rá minden kamionos.ittakary: Egyetértek veled!
kardkovacsi: Azt ugye tudod, hogy nappal kötelező bekapcsolt lámpával közlekedni?! Minek kapcsolgatja automatán? Nappal a hátsó lámpáknak is világítani kell.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kardkovacsi
senior tag
Fura, mint írtam nekem egyedül a kamion szokott problémát okozni autópályán. Lehet, hogy más a szoftver, nem tudom. Az enyém 2018 áprilisi gyártású.
Én inkább a koszra gyanakodnék. Egyrészt az szórja a fényt, még anno amikor megjelentek a Xenon lámpák azokhoz kötelező volt a fényszórómosó berendezés is. Illetve a másik, hogy ha retkes a szélvédő az meg tudja hülyíteni a kamerát.
Például ugyanígy szidni szokták az automata ablaktörlőt is. Én azt vettem észre ha koszos a szélvédő, mert mondjuk ilyen sárfelverős retek időben mész, akkor az automata ablaktörlő is meg tud zakkanni. -
aero.
veterán
Minden ilyen szarul mukodik. Eleg, ha megnezed mikor egy ilyen jon szembe. Osszevissza csovalja a fenyt, ide-oda szor, bele-bele vakit. Az enyémre is villognak, kamiont szalagkorlattol nem latja, a szembejovo mar megvakult, mire a kamera eszreveszi. Masreszt attol, hogy amit szelre vetit lehet nem kozvetlen teged kap, viszont az emelt fenyero az ugyanugy meglatszik. Aki benne ul annak jo, mindenki masnak pedig bosszanto. Mindegy, hogy Merci, Lexus vagy Hyundai.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Apple asztali gépek
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest