- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
válasz
Szada85 #32801 üzenetére
E90 2006 N52B25 iX 0W30-as olajjal (a gyalázatos hidrotőkék miatt) 10.000alatt kért be kb 2-3 litert úgy hogy nem volt forgatva. Nem füstölt, nem folyt, némán megette
Ez köszönhető volt annak is, hogy automata volt és nem volt érdemes forgatni, ugyanis azzal arányosan nőtt az olajfogyasztás is. És nem számított, hogy 5w30 5w40 vagy a 0w40-es olaj volt benne, megette a magáét mindegyikből. De ennél a motornál tényleg az olajfogyasztás lesz a legkevésbé zavaróbb problémád, mert azt otthon csendbe is utána lehet önteni, amikor senki nem látja, de a csoda elbaszott hidrotőkék télen bizony okoznak majd egy két szép reggelt. Nyáron gyakorlatilag csendbe voltak mindig. Aztán jöhet a széteső vezérlése,a titkos alapjárat problémák valvetronic, katalizátor alacsony hatásfok hibakódok, csodavízpumpa, stb stb. Én mindig is Benzin párti voltam, de bmw-ből ez volt az utolsó. Újonnan jók és szépek ameddig gariba tákolgatják, de utána bizony fájni fog. Egyébként az E90/E60-nál kezdődött szerintem ez a látványos tervezett pusztulás, mert az E36/46-nak amiket cégesként használunk benzineseket, nem cirógatva, bírják a strapát 0-24-be. Persze ez csak személyes vélemény, másnak éppenséggel lehet hogy jó, de bimmerforumokoat is végignézve ezek azért általános típushibák ennél a motornál. A többi részéről nem is érdemes beszélni páran már leírták, hogy mire lehet számítani, én nem hittem el, drága/megkímélt e90-t vettem, és mégis minden előjött....
-
szőröscica
addikt
válasz
Szada85 #32801 üzenetére
Ez engem is érdekelne, változó véleményeket olvastam erről a motorról. Van, aki 300 ezer mérföldet tekert bele, és nem volt komolyabb baja vele, mások pedig gyalázzák az olajfogyasztása miatt.
Én egy 523-ast nézek most erősen (már átvizsgálásra is utaltam a pénzt a kereskedőnek). [link]
Közel állok a vásárláshoz, csak icipicit vagyok még bizonytalan, várom az átvizsgálásról a papírokat. A km valósnak tűnik, lekértem vázszám alapján a futását.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest