Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Jellemző. Már én is láttam valami traktort, 540i felirattal. Mondom, ez ki van zárva, hogy V8 legyen. Hülye majmok, nem kell ilyenekkel foglalkozni.
Én viszont lehet befizetek valami 2.5TDi Passatra. Jól felchippeltetem, azt majd 200+ lóerővel én is füstölöghetek az utakon. Úgy is az a módi mostanság, és még adót se kell rá fizetni.Don't Tread On Me
-
-
SpeedR
őstag
A megkímélt példányokat azért mindig el lehet adni picit drágábban ,mint a nepperek levedlett vackait. Igaz mostanában egyre vékonyabb az a réteg aki értékeli az ilyesmit.(mindenki a legolcsóbbra hajt)
Ha ennyire leverték az árakat, akkor szerintem ne add el. Add oda pl. a fiadnak, biztos örülni fog neki.
A cég ne is érdekeljen, ők eleve számolnak az amortizációval. 4-5M-ért best buy lesz a 7-es. Főleg hogy alig használod, alig lesz benne kilométer.[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
Hülyeséget fiatalon mindenki csinál, ez bele van kódolva az emberi DNS-be. A Volvóban azért mégis nagyobb biztonságban lenne, mint az astrában. (esetleg rakatsz bele egy 150km/h-s elektronikus korlátozást)
150-200e km nem semmi, de ha hidegen nincs gyilkolva, ill. izzó turbóval leállítva, akkor szvsz. nem lesz gond.
-
MPowerPH
félisten
Jujj, hogy örülne a fiad. Amúgy én megcáfollak ebben az erős autó dologban. 17 évet éppen betöltöttem, mikor meglett a jogsim. Persze apa sokáig, kb. fél évig nem engedett egyedül sehova, csak mellette vezethettem, és tanított, mit hogy csináljak. És én egy Mondeo ST220 -ason tanulgattam, jó persze néha jött egy TDCi vagy egy 2.0GHIA. De legtöbbet az ST -t vezettem. És fusztráló volt átülni egy gyengébb kocsiba, ember gyorsan megszokja az erőt. Utána már veszélyes is lehet visszaülni egy fele olyan erős gépbe.
Szóval tessék a fiút felügyelni, és akkor ilyen gond nem lehet. Nálunk már teljes a bizalom, igaz 22 éves leszek.
De pl. tegnap is felhívott fater, hogy jó lenne a leugranék Parma -ba, ott a céges A6 -os, papírok az irodában, pénz a széfben. Vigyek le nekik ezt és ezt....Persze nem mentem el, más programunk van sajnos. De régen még a boltba se engedett el autóval, csak 1 év után, pedig már akkor is levezettem vagy 40k km -et. Most meg lazán mondja, ráadásul a céges autóval.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Hát ha így el van engedve, akkor tényleg nem kell, főleg ha szereti a lábát pihentetni a gázpedálon.
Ma én is bűnöztem kicsit, haverok belevittek a rosszba. 100km -re kb. 17l benyát evett meg, kicsit most jobban meghajtottam, bár néha azért nem árt kikormolni.
Asszem ez a negatív rekordom az autóval.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Jah, mondjuk én annyiban bűnöztem nagyobbat, hogy nem autópályán generáltam ezt az értéket. 6 -os úton jó nagy volt a forgalom, szabályosan szlalomozni kellett egy Audi A6 3.0 TDi -vel a seggemben. Ha jól számolták a srácok, 27 -szer húzattam ki a 2. -at, 4. -be csak akkor kapcsoltam, ha 160 fölé ment a mutató. De az audis is kb. így lehetett.
Meg ugye klíma ki volt nyomva, nehogy visszafogja a gépet.Bár így nézve annyira nem is sok... Mondjuk dupla annyi, mint ami a nagy átlagom, ami most 8,3l/100.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Nagyon szép a verda, grat hozzá. Nem szabad eladni, meg kell tartani.
Félbőr ülésel ápolása bonyolult, mert figyelni kell, hogy a bőrápoló, ami nagyon folyékony, ne terítse be a plüst. Szóval, vagy ilyet nem használsz, vagy bemaszkozod a plüss részt, de azt nem ajánlom. Inkább óvatosan körömvirág krémmel(az jó egyben van) be kell kenni, hogy puha legyen. És amit még tudok ajánlani, de azt nagyon odafigyelve kell csinálni. Cipőápoló, ami színes. Nekem könnyű, mert fekete az elég gyakori. Nem tom ilyen színben lehet e kapni, de ha nem van bőrfesték. Azzal ahol meg van repedezve be kell ecsetelni szépen. És miután ez megvan, és a körömvirág is rajta van, már nem fog úgy töredezni, mert szépen felpuhul. A plüss rész meg ugye valami jó kárpittisztító, de nem körömkefével.
SpeedR: Nyugi, csak úgy mentem ahogy még biztonságos volt, ők kérték, hogy kicsit tapossam meg. Srácnak 2.4JTD 166 -osa van, kíváncsi volt a különbségre.
Biztonságosan előzgettem, szembe jövőnek soha se kellett fékezni. Amúgy félig jogos is volt, mert 70 -80 -al kóricált a sor. A 80 meg még pont elég nekem arra, hogy 2. -ban kezdjek előzni. De figyeltem nagyon, soha nem szoktam állat módra menni, tudom hol a határ.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
keIdor
titán
Igen tudom, sokszor jártam már arra. A2-es autópálya, megy Olaszországba. Ha látni akartok szépet nézzétek meg a Grossglocknert, Ausztria legmagasabb hegye. 3797m.
A havas hegycsúcs az. (a kép saját, van a csúcsról is, de ha érdekel, akkor a saját szemeddel nézd meg!)
Kb. 100km Villach-tól.Tudom, hétvégén kimentünk kicsit Bécsbe, élvezni az Osztrák légkört...
Láttam vagy 10 Ferrari-t, meg 3 Lamborghini Gallardot! Számoltam és percenként 2db Cabrio jött! Suzuki-t kint nem ismerik, ott a népautó a BMW, Audi, Mercedes. Ott annyi van, mint itthon VW, Skoda, Opel vagy Suzuki...
Porsche-t vagy 50-et tuti láttam 6 óra alatt, volt mindenféle 1973-as 911-től, Cayenne-ig minden! Maserati-t, Aston DB9-et is láttam párat.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
szandro
senior tag
Na azt olvastam róla, hogy jégen vagy nagyon csúszós kondíciók mellett érdemes hasznánli, mert hogy:
"The 'W' button selects the Winter Programme for the auto box. Means that the box starts in 3rd gear, to reduce the chance of wheelspin in slippery conditions.
I understand that its not advised to use it long term as it places more strain on the torque converter, which may lead to overheating (someone correct me if I'm wrong here)" -
tibi666
senior tag
magyarországra a w210, mert sokkal puhább, mint az e39.
de nyugatabbra már elgondolkoznék egy e39-en, ha e kettő közül kellene választanom. főleg, ha nagy szerpentinek vannak.
montenegróba indultunk, le is mentünk, de nagyon mogorvák a helyi emberek, hatalmas a tömeg, parkolni lehetetlen. úgyhogy pár nap után átmentünk horvátországba. ugyanolyan olcsó, ugyanolyan szép, de a parkolás már kivitelezhető és kedvesek az emberek. 150 euróért olyan 5 fős, márványpadlós, klímás, tengerpartra néző, nagyteraszos apartmant kapsz, hogy megszólal. nagyon lenyomták az árakat, így a vendégsereg megmaradt, csak a profit kisebb. -
tibi666
senior tag
na, az akkor olcsó volt.
igen, itt egy éjjelre volt ennyi, de tényleg szép volt. márványpadló, új, minőségi bútorok, klíma, műholdas tv, stb. mondjuk a klíma, meg a tv a legkevesebb. de a tengerre, illetve a hegyekre a kilátás fenséges volt, meg a nagy tér, amit kaptunk mellé, nem egy kis lyukban kellett szűkösködnünk.[link]
vedd meg ezt. a bőrön kívül nekem semmi nem hiányozna belőle. -
dragonfx
veterán
durva.S40 tud ilyet.szereltek abba T5ös motrot???
A compect bömit éns e ajánlom mert nem jön be. a világoskéknek elég egyedi a színe.
A feket jó de tudatlan tulajtól ne...az nem 320 hanem 318is azért 140 ló. a 20as az 6hengeres.
elég ramatyul néz ki..de ha igaza 360e elég tisztességes.
Eza piros e36 coupé egész okés.ha igaz a km és nincs rommá törve.
Tibi666>>jajj ez a fehér e36 coupé de faintosan néz ki.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
ezt én erősen hirdetnéma helyedbe több helyen....hazsnaltauto..még nyerhetsz is az üzleten és akkor a volvot le tudod abból cserélni jobbra.
sajnálóm hogy így alakult.
még a volvo helyett befigyelhet egy bömi ami kényelmes is lesz egyben.5ös vagy3as."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
családi autonak 740i....jaj de sjanállak..mega felsorolt anyagiakkal pláne....
ilyne gondjaim lennének.Neked 2 havi kiadásodból és olyna autót vennék/építenék hogy mindenki kanalazza magát a földről...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
keIdor
titán
Azt hiszem mondtad régebben, hogy Münchenben van lakásotok... miért nem mész ki? Gondolom nyelvet beszélsz, a GDP alapján állítólag Franciaország és Németország már halad kifele a válságból is... én a helyedben kimennék, és ott próbálkoznék.
Magyarországot meg szépen elfelejteném.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tibi666
senior tag
családi, kirándulós autónak szerintem csak kombi, vagy suv jöhet szóba.
néhány év múlva nekem is esedékes a gyerekáldás. 31 vagyok már. nem akarom, hogy a 18 éves fiamnak egy 60as tata legyen az apja. csak addig kell találnom valakit, akivel szívesen kötöm össze az életem. kiéltem magam, nyugszom lefelé, párt se dugásra keresek már, hosszabb távú céljaim vannak. szóval pár éven gyereket, pontosabban gyerekeket szeretnék. most vettem egy új lakást, de szerintem belekezdek egy építkezésbe, családot társasházban nem alapítok.évvégén cls, aztán ha nősülök, akkor meg egy új e kombi, vagy gl esetleg. de minél nagyobb legyen, egyrészt, hogy a csomagok beférjenek, másrészt meg hogy biztonságban legyen a szeretteim. 2 tonna feletti lenne az ideális. gl500?
-
fekeandras
őstag
Sógoromnak volt pár éve egy régi gömbölyű S8-a.Megdöbbentő menetteljesítményekre volt képes az is pedig az teljesen gyári volt, "csak" 360lovas.Főleg ha már belendült.Bár állóból sem volt rossz.De ha jót akarsz autózni próbálj ki egy rövid tengelytávú Sport Quattro-t.Azzal már már, a fizikát meghazudtoló sebességgel lehet abszolválni a kanyarokat.De ha egyszer megindul a hátulja elég összeszedni valahogy... Nagyon alattomos.
-
SpeedR
őstag
E60-am valószínű nekem sem lesz. Az első lámpája egyszerűen förtelem. Elég nagy gondban lennék, ha most új BMW-t kéne vennem. Talán az E90 tetszik még a legjobban, meg a következő 5-ös az F10 is bejön a képekről.
Az miatt ne aggódj, hogy nem kapsz állást. Ekkora vezetői tapasztalattal biztos vagyok benne, hogy gyorsan találsz valamit. Jó, lehet hogy nem 750-ért, de még a fele-harmada is jobb mint a semmi.
-
tibi666
senior tag
ez egy w140 s600.
sel a régi nevezéktanban annyit tesz: s osztály, injektoros, hosszított tengelytávú.
se: normál tengelytávos
sec: coupé.de valamikor 93 körül dobták ezt, és lett simán s600-s500, stb.
én szeretem a turbót. mondjuk egy 12 hengeres szívó mellé már nem feltétlen kell.
-
Gebriel
veterán
"Amúgy ha gps szerint 142-vel megyek, akkor senki ne villogjon, max a mentő, vagy rendőr"
Így vanBaj az itt kezdődik..."lehúzok, menjél, látom 523i, na mondom most kapsz. Manuálisba be, 3.-ba, padló, fél percen belül sehol nem volt... "
Gondolom nem volt nagy kihívás..[ Szerkesztve ]
-
-
fekeandras
őstag
És az mindössze 55km/h volt.Gondolom fékeztél is szóval még kevesebb.Akkor sejted milyen mondjuk 120al beleakadni a szalagkorlátba.Az még a szerencsésebbik dolog, hogy megforogsz és körben szarrá törik a kocsi de nem ritka, hogy a szalagkorlát egyszerűen beleáll a kocsiba és szétvágja mint egy konzervnyitó.Simán felnyársalhat.
#7342: Hát ha ilyeneket csinálsz akkor vagy eleve soha nem is lesz mert mielőtt lehetne kinyírod magad, vagy majd egyszer csak hirtelen árvák lesznek mert apu elvesztette az uralmát a kocsi felett és... Azért az is fura nekem, hogy az ilyen módon közlekedő emberekre meg fűt fát mondtok a "miért vezet úgy..." topikban itt meg teljesen természetes dolognak adjátok elő amit műveltek forgalomban más emberek között .
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Szerintem az E60 szebb, mondjuk ha már M3 akkor E90 kéne, nem tudom, lehet kövezni, de nekem az újak jobban bejönnek, persze ezek amiket linkeltél is még "álom kategória" nálam.
Napokban láttam 335Cd E90-et, gyönyörű volt, én már azzal is beérném, fogyasztás is pont kellemes.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
dragonfx
veterán
nem nem ..de egymás elől nem vesszük el ezek szerint tuti...pláne neked erre van szeton nekem meg smemire sincs.
Az első külseje a második belsejével..de nem is v.kék és nem is zöld színben hanem feketében és csakis valami kipolírozott ultraperes felnivel.
Az ujból egy 320 coupé kellene.nem kéne több.de a modellfrissis limo nekem erősen "4ajtós coupé formát" idéz...vékonyabb lámpák elől hátúl és az a mocitető is.megfelelő lökösselés felnivel mindenképp feketében.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest