Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
-= CsoCso =- #268 üzenetére
Ne haragudj de hogy nezne mar ki egy infos suli programozas nelkul?
Egyebkent a 18 eves nem tudja hova megy dologban igazatok van. En 18 evesen az eltere mentem programozo matematikus szakra. Mert azt hittem hogy orrba szajba programozas lesz. Hat nem.
Viszont azokat nagyon enm tudom komalni, akik 2-3 felev alatt vegzik el az egz feleves analizist. De ey meg nem is lenne baj.Csak amikor sokbol vagjak, miert nem gondolkodik el, hogy ez nem neki valo suli?
Nos ha mar itt tartunk, kernek egy ket olyan informatikai melot, ahol soha nem lesz szuksege programozasi ismeretekre.nem C-re , pascalra gondolok elsosorban...
(Blackdogone>szerintem a php is programozasi nyelv, persze nem olyan mint a c, de ugyanugy hasznalsz benne ciklust , fuggvenyeket, elagazasokat, valtozokat, algoritmusokat! (ezekkel nem hiszem hogy ne tudna valaki tisztaba lenni fel ev alatt..))
Hani:na ja meg matrixnzomtato alkatreszei, stb... IsmerosO tenyleg nem oda valo...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-book olvasók
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest