Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
boyka003
csendes újonc
Van valakinek tapasztalata vagy véleménye az Edifier MP85-ről? Elvileg Alin most 5k. Ár/érték?
Vettem egy Motion+, amit nagyon szeretek (nem ezt a minőséget keresem kisebben) csak ez ahhoz már nekem nagy, hogy bedobjam a táskába és random vigyem magammal. Ezért akartam is egy kis, könnyű valamit (ami olcsóbb, mint pl a Tribit micro 2)
-
boyka003
csendes újonc
válasz
carl18
üzenetére
szia. én Tribittel szemezgetek. van infód esetleg, h erről az amazon.de-ről milyen összeg a szállítás és jön e még rá külön vám, áfa, bármi, ha magyar címre rendelem vagy amit kiír majd checkoutnál, az annyi? köszi
esetleg közvetlen tribit.com? ugyanezek a kérdéseim lennének, ha van valakinek tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő