- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Most vált aktuálissá a BT hangszóró vásárlás, újból segítséget kérnék.
<20k Ft-ig keresek olyan megoldást, amivel a nappali-konyhban (~40 m2) tudjunk halkan zenét hallgatni. Fontos lenne a viszonylag hosszú akksiidő (>=10 h) és a jack bemenet. Emellett persze a hangminőség is lényeg, és az átlagosnál kicsit csinosabb külalak is jó lenne. A hangerő ellenben nem döntő tényező.
köszönöm! -
Veron
addikt
válasz
carl18 #10854 üzenetére
Persze, hogy elolvastam és értékelem.
Annyit kérdeztem, hogy az általad ajánlott nem üvölt-e módváltásoknál. Illetve egy újabbat találtam (nem, nem a Macaudio, értem, hogy az nem minőségi darab), erről kértem véleményt.
Nem gondolom, hogy bármivel is arra engedtem következtetni, hogy nem érdekel a véleményed. Vagy ha igen, az biztosan nem volt szándékos. -
Veron
addikt
Más ötlet az eredeti igényekre esetleg, ami biztosan beszerezhető és egyértelműen jobb, mint az Elite BT 3500? -
Veron
addikt
Létezik értelmezhető minőségű BT hangfal 15k alatt?
Háttérzenére kell nappaliba meg teraszra. Kulturáltan nézzen ki és bírjon min 10-12 órát egy töltéssel. Mac audio elite 3500 a kiszemelt, mert sokáig bírja és jól néz ki. Van ennél jobb?
Nem high end cuccot keresek, világos, hogy ennyiért nem létezik. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest