- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
petterinho83
csendes tag
Sziasztok!
JBL SB250 friss tulajdonosakent van egy problemam amit egyelore nem tudtam megoldani es segitsegeteket szeretnem kerni.
A laptop (Asus ROG) nem latja a soundbart. Telefonnal tudtam csatlakozni blutoothon keresztul es remekul is mukodik, (optikaival van kotve a TV-re az is rendben van.) A Laptop bluetooth is mukodik mert latom a szomszedban levo TV-t is es egyeb elerheto eszkozoket.
A laptop bluetooth driveret frissitettem nem oldotta meg. Beallitottam hogy a laptop is lathato legyen mas eszkozok reszere.
Probaltam kideriteni hogy milyen verzioju Bluetooth-on kommunikal a soundbar de nem talaltam infot. Meg egy megoldas lehet hogy van, hogy frissitem a hangrendszer szoftveret de ezt ha nem muszaj akkor inkabb elkerulnem.
Esetleg ha van tippetek akkor koszonettel vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest