- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9783 üzenetére
Köszi az infókat Adamsky!
2-3 éve voltam Pesten, azt hiszem a Puskás Arénában. (nem volt rossz a koncert, de 30 ezret egy jegyért... azért annyit nem ért , egynek jó volt.)
Megfogadtam a tanácsaidat és inkább nézek majd soundbar-t, igazad lehet. Ennyi pénzért túlságosan sok kompromisszumot kellene így kötni egy olyan termékért, melynek a jövője is kétes. További jó fórumozást mindenkinek! -
samsung88521
csendes tag
Köszi az infót.
Egyébként most rátapintottál egy plusz dologra amit még nem annyira vettem figyelembe. A tartósságra. Nem igazán tudom mennyire tartós egy Vifa. (nyilván nem ezt dobálnám a búcsúban a piramisdobozokhoz, hogy nyerjek egy kulcstartót, illetve nem is kincsvadászosat játszanék vele egy medencében).
Mivel a Vifa cég jövője tudomásom szerint kérdéses, így a garancia letelte után akár felmerülhet, hogy nem is javítható, gondolom. Egy Harman Kardon Onyx Studio 6 javíttatása vélhetően olcsóbb és elérhetőbb lenne. Erre azért még alszom egyet, jó lenne 5 év múlva is ha szólna ennyi pénzért.. Az akkuélettartam csökkenést természetesen megbocsátanám, meg az esetleges szövetkopást is, de mást nem igazán.
-
samsung88521
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9776 üzenetére
Hát én is ebben bízom.
. Igen, jó filmzenéket készít. Múltkor voltam a koncertjén. Jó volt, mert egy élmény, de így összeségében a 2 jegy árán inkább vettem volna egy Onyx Studió 6-ot.
Mert kb. annyiba került a jegy. Akkor megtanultam, hogy legyen inkább otthon komolyabb hangcuccom, mint koncertekre járni. (van is jelenleg egy komolyabb, de nagyok a hangfalak és a barátnőmnek nem tetszenek, így lecsó). Ezért is boldogítanám magam inkább a másik szobában a kicsi Vifával.
-
samsung88521
csendes tag
válasz
djfantom #9758 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást és a segítséget. Láttam neten teszteket és a Vifa hangzásvilága jobb volt az Xtreme 2 és a Sony srs xb44-nál is, ezért estek sajnos ki. Tehát így az autóba már tuti a legjobb hangzás lenne, amit egy hordozható hangszóró tudhat. ( ha az erőteljes, karakteres basszust nem vesszük bele, abban elvileg jobb a HK STUDIO 6). Így ha már az autóba megvan ez a cucc, akkor már a szobában is jó lehet laptopra, tv-re. Így 2.1-re nem kellene költenem.
. És így összességében írtó sokat költenék, hogy kicsit tán spóroljak és ne menjen nagyon a minőség rovására. A sztereó tv-nél azonban tényleg jó lenne, de jelenleg is csak a tv- hangszóróiról mentek a filmek, így eddig sem volt sztereo érzés. Abban bízom, hogy ez után sem fog hiányozni a sztereo érzés és abban reménykedek, hogy Avatar-nál már talán hallani fogom a fák susogását is.
. Ha viszont továbbra is hiányérzetem lesz akkor káromkodok egyet és keresni foglak titeket, hogy milyen 2.1-es hangcuccot ajánlanátok
. Egyébként azért is szeretek tőletek a prohardveren érdeklődni, informálódni, mert sokszor úgy érzem akár többet is tudhattok a termékekről, mint akár a bolti eladók. Múltkor is így választottam tv-t. Mai napig csak jót tudok róla mondani.
-
samsung88521
csendes tag
-
samsung88521
csendes tag
válasz
Viktor77 #9755 üzenetére
Köszi a választ! Nem annyira nagy probléma, ha nem sztereó, inkább a hangzás a lényeg.
(asszonykát idegesíti, ha hangosan hallgatok bármit is, szóval amúgy is halkan- közepesen használnám). Viszont itt már tudomásom szerint kell a Jack kábel majd, hogy ne késsen a hang a filmnél. Olyan modern tévém van, hogy nincs is már rajta azt hiszem Jack csati, így muszáj oda is hdmi jack átalakítót vennem. (egyébként a célom az lenne, hogy mivel az autóban kuka a hangrendszer és a szobába is jó lenne egy normális hangcucc ami nagyon szépen szól. Ezért bár soknak tűnik egy ilyen befektetés, így két legyet üthetek egy csapásra.
-
samsung88521
csendes tag
Köszönöm szépen a korrekt és részletes segítséget. Én úgy tudom, hogy a Vifa Helsinkin van egy plusz funkció az applikáción, melynek segítségével 50% alatt ad plusz basszust is, mely azért elég jól szól.
A Helsinki mellett azért is tenném le a voksom, mert egy Hans Zimmer-t is szebben megszólaltathat.
A Copenhagen 2.0 is bele tudnám tenni a keretbe. ( 150 000- körül hozzá tudnék jutni), de annak tompább a hangzása tudomásom szerint. Persze az is jó, de hangzásban én úgy tudom, hogy a Helsinki jobb, ezért választanám inkább a Helsinkit.
Köszönöm még egyszer a segítséget. Még az Alle-be elnézek és meghallgatok egyet élőben is, hogy beleszeressek. -
samsung88521
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, mert elakadtam.Egy Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok. A keret viszonylag nagy lehet szerencsére 150-200 ezer. A kisszobába szeretném a tv mellé használni. (A tv egy felsőbb kategóriás Sony).
Filmnézésre használnám, illetve néha a laptopnál is.
Ezen kívül még autóba is néha betenném. (kb heti egyszeri alkalommal).
Autóban populárisabb zenéket hallgatnék, de nem nagy hangerőn. (a tv-nézés közben sem eszeveszett hangerőn szoktam bömböltetni a filmeket).
Inkább a tisztább hangzást szeretném elérni, de nem ártana egy kis basszus sem. Főleg zárt térben használnám. (kis szobában, autóban)
Fm rádiónak is örültem volna, de úgy látom, hogy erre nincs lehetőségem. (erre gondolom csak az a lehetőség van, hogy telóról rádió app-on keresztül továbbítom a jelet a hangszóróra.
Az alábbi hangszórókat találtam erre a célra. (úgy láttam a neten, hogy ezek a legjobbak talán:) :Sony SRS-XB43, vagy a XB33
JBL Xtreme 2,
Marshall Stockwell II.
HK onyx 6
Marshall Stanmore II
Vifa Helsinki (Oslo-ról azt olvastam, hogy a Helsinki hangminőségben jobb)A TV nézés miatt, gondolom nem ártana egy jack csatlakozó, hogy a hang ne késsen. (a Vifán tudomáson szerint van Jack, de lehet a többin is.)
Érdeklődnék, hogy a fentiek közül melyik ajánlanátok, ha a hangminőség a legfontosabb?
Esetleg van jobb termék is a felsoroltakon kívül.
Köszönöm szépen a választ előre is!Üdv,
Pisti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged