- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Vezetéknélküli hangszórót keresgélek, de több szimpatikus versenyzőt is találtam a korábbi hozzászólások alapján.
Nem kell, hogy nagyon sok basszusa legyen, nem kell, hogy nagyon hangos legyen, kb csak a hálószobába és a konyhába kell háttérzajnak, de jó minőségű részletes hangot szeretnék, szóljon szebben, mint egy laptop. Én jobbára régi rockot hallgatok, az asszony mindenféle mai zenét is.
Sose láttam/hallottam/próbáltam ilyet élőben, igazából nem tudom, mire számítsak. Az akkuidő sem nagyon számít, csak azért lenne szimpatikusabb egy nagyobb, mert a kevesebb töltési ciklus miatt hosszabb élettartamot várnék tőle.Amik eddig szimpatikusak:
- Anker Soundcore Boom,
- EarFun UBOOM L,
- JBL Flip/Charge, annyi féle van belőle, talán a Flip 5-öt láttam hasonló árkategóriában.Az amazon.de-t preferálnám, mert úgyis van több ajándékutalványom, amit nem tudtam még elkölteni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest