- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
PeACeY26 #6465 üzenetére
Doss Soundbox XL ára azért inkább 20 rugó mint 17,figyelembe véve a kb.300 ft-os dollár árfolyamot,meg a spanyol vásárlásnál a szállítási díjat.Persze szerintem még annyiért is jó vétel .Kis pénzért meg ez is jó vétel:[tec+geo].Ennyiért teljesen korrekt, meg lehet nézni amazonos árát.
-
tigipuf
senior tag
Azért én mindenképpen szeretnék majd egy ilyen tronsmartot letesztelni.Nekem ez a termosz dizájn a legszimpatikusabb amúgy is.Képek szerint a hangszórók sem olyanok mint a sima T6-ban.Előzetes adatok szerint (ha valósak
),akksi idő jobb,bluetooth egység is talán.Nem beszélve arról,hogy végre bele tudták tenni azt a fránya sd kártya olvasót ami nekem fontos szempont.Soha nem értettem,hogy nagy márkák miért nem hajlandóak azt a fránya sd slotot belerakni a cuccaikba,(érdekes módon 12 dolcsis kínai fm zsebrádiónál belefért az árba).A beépített EQ,még ha csak bassz állításra jó is mindenképpen új funkció.
-
tigipuf
senior tag
Na erre a tronsmart-ra azért kíváncsi leszek[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest