Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Betettem kosárba, dockin20 kupon, és ennyi lett a vége. Tovább nem mentem, mert nem volt ott Magyarország.
Valószínűleg én is meg fogom rendelni valahogy UK-be, ott van kontaktom egyedül az országok közül.
-
picur220
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Sziasztok!
Dockin oldalról miért nem lehet Magyarországra rendelni? 94,09 EUR-ért jöhetne most a D Fine. Írtam már nekik is, de még nem válaszoltak.
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Kb. 20k-ig melyik a legjobb BT hangszóró? A legfőbb szempont a hangminőség, minden más (vízállóság, design, zenelejátszáson kívüli egyéb funkciók) másodlagosak, vagy inkább elhanyagolhatóak. Ahogy néztem, a mérete kb mindegyiknek ugyanakkora lesz ennyiért.
Kipörgettem ezt a fórumtémát, rengeteg tesztet, Youtube videót néztem, amiket láttam, hogy ajánlanak: Divoom Voombox Outdoor 2 és Tronsmart T6.
Ezen kívül van még valami, ami ajánlott, vagy jobb esetleg? Ha kicsit drágább, az nem baj.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest