Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Betettem kosárba, dockin20 kupon, és ennyi lett a vége. Tovább nem mentem, mert nem volt ott Magyarország.
Valószínűleg én is meg fogom rendelni valahogy UK-be, ott van kontaktom egyedül az országok közül.
-
picur220
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Sziasztok!
Dockin oldalról miért nem lehet Magyarországra rendelni? 94,09 EUR-ért jöhetne most a D Fine. Írtam már nekik is, de még nem válaszoltak.
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Kb. 20k-ig melyik a legjobb BT hangszóró? A legfőbb szempont a hangminőség, minden más (vízállóság, design, zenelejátszáson kívüli egyéb funkciók) másodlagosak, vagy inkább elhanyagolhatóak. Ahogy néztem, a mérete kb mindegyiknek ugyanakkora lesz ennyiért.
Kipörgettem ezt a fórumtémát, rengeteg tesztet, Youtube videót néztem, amiket láttam, hogy ajánlanak: Divoom Voombox Outdoor 2 és Tronsmart T6.
Ezen kívül van még valami, ami ajánlott, vagy jobb esetleg? Ha kicsit drágább, az nem baj.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő