- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
picur220 #3978 üzenetére
Igen tudom 600 ft sok. Azért ha bemész egy boltba vásárolni, csak azért nem rakhatod el a vissza járot mert más is ott hagyja.
Nővéremnek boltja van, és azt mondta valaki még 10 ft-ért is képes vissza menni szólni hogy nem jól adott vissza.Most a boltba se csinálhatja meg az ember hogy csak azért mert Józsi bácsi 500 ft borra valót ott szokot hagyni, akkor mindenkitől levonja autómatán az 500 ft-ot.
De a kis városomba a helyi szórakozóhelyeknél is szokás felárat elkérni valamiért.
Egyik jó spanomal oda voltunk kicsit szórakozni hétvégén, kikértem egy Whisky Kólát elsőnek 2 pohárral volt 700 ft-ot. Másodjára ugyan azt kértem és 1200 ft-t volt, én meg persze szóltam is és még a csajnak állt feljebb. Nem vagyok én berúgva, még a blokkot is megtartottam.
Már ebből van elegem hogy bárhova megyek majd nem mindenhol le akarnak húzni pénzel.
Persze a második váráslásról már nem kaptam blokkot
Lassan ott tartunk kajak, veszek egy Goprot , fejkamera kombó és veszem ahogy a futár vissza add.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest