- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Néztem, h van egyeni eq lehetőség. Ezzel kapcsolatban azt nem értem, h miért csak 80 Hz- nél van az első lepcső, mert ahogy nezem kb 60 Hz még normalisan kijön belőle.
-
Dorian
félisten
Ma érkezett a Motion+
Először kicsit meg is ijedtem, h ez micsoda kicsi mütyür, mi lesz ebből. De a célként elvártnál sokkal szebben szól, persze basszuskiemelés nélkül vékony, azzal meg érződik az enyhén túlzott kiemelés, de hamar megszokja az ember füle. Igazából csoda, h ilyen hangokat ki tud adni. bassup és heavy eq közt morfondírozom
Elégedett vagyok vele. -
Dorian
félisten
válasz
<Adamsky> #19044 üzenetére
Tronsmart ez alapján kiesik, mert elsősorban és túlnyomó részt egy kis 12 m2-es szobában lesz használva:
"Hátrányként elmondható, hogy nagy ugrás van a hangszóró hangerejében az alsóbb hangerőszinteken, ami beltérben egy kicsit zavaró lehet"
(Szvsz egyik ilyen 100e alatti kis izétől sem lehet igazán jó minősegű mélyet várni (ha pl a mozimhoz vagy a hifimhez viszonyítok), így ezt siman el tudom engedni. Ill. a mélyek minőségét a helyiség, elhelyezés, halllgatási hely is legalább annyira meghatározza, edzésnel ilyenről nem beszélhetünk. Hangerő sem lesz túlzó: hátrány ha a az edző beszédhangját elnyomna a háttérzene.)
-
Dorian
félisten
válasz
<Adamsky> #19041 üzenetére
Nem értem itt az órat. Egy svájci ETA szerkezetű órám van, az biztos nem vezérel semmit
A telefonomon van bt.
Teljesen biztos, h 30-nal többet nem fogok kiadni ilyesmire. Nem az audiofil élmény, sőt nem is a konkrét zenehallgatás a lényeg, arra van a szobában felsőkategórias hifi, csak, h a HIIT edzéshez legyen valami ami adagolja az ütemet.
Xiaomi Sound Outdoor megfelelhet? Ha kint keves veszek meg egyet sorbakötve es meg mindig csak 30
-
Dorian
félisten
Sziasztok,
Edzéshez kellene telefonról bt-on keresztül vezérelhető "egydobozos" hangcucc. Nem ismerem ezeket, mit javasoltok? A kondiszoba csak 15m2, de a kertben is használnánk. Nrm kell semmi túlzas, sztem nagyonmax 30 mit szánnék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- NextGen Gamer PC - Intel Core ultra 7 - RTX 5070 - 32GB DDR5 - Új,számlás,3év garanciával.
- Audio Physic CLASSIC 30
- Edifier S2000 MKIII 5 hónapos-Patika állapot-Másfél év garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest