- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dorian #19051 üzenetére
A BT verzió ne legyen szempont. Ahogy a codec se (mármint ha erről a kettőről beszélünk).
Szubj. vélemény: ahogy írtam nekem nem szimpi az X500-as. OK, tud LDAC-ot is, de nincs benne dedikált magas sugárzó. Cserében van egy – szerintem és egyes tesztelők szerint is – kamu 3. hangszóró, aminek okán ráírhatta a gyártó "spatial audio". Én ebben nem hiszek, ill. szemfényvesztésnek tartom (ahogy a 3. hangszóró led-es megvilágítása is felesleges). Az is érdekes, hogy szőrén-szálán eltűnt az eu-s oldalról (csak az X600-as maradt)
A Motion+ egy régebbi modell. Az app-ja sem tud annyit mint az X500-é, de így is elég mindenre (itt is van custom eq, igaz csak egy). Én a Motion+ -t venném, de neked kell döntened!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest