- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szepsuti
aktív tag
Szia! Nem hallgattam még vele. Bluetooth hangszórók közül a legdrágább amit hallgattam is, az a JBL extreme volt. Nekem annak a hangzása, annyira nem tetszett, kicsit tompák voltak a magasak, a mély hangok pedig nem annyira erőteljesek. Fül és fejhallgatókban is szeretem, ha kicsit több a mély, ez egyéni ízlés kérdése. Épp ezért nem vártam túl sokat az onyxtól sem, gondoltam kicsit jobb minségben fog puffogni a kínai csodáknál. De rá kellett, hogy cáfoljon, mert valódi zenehallgatási élményt kínál, szinte kompromisszumok nélkül.
bgufo: Nem tudtam, hogy ilyen slendrián az üzlet. Nekem még nem volt kapcsolatom velük, egy fórumtárs linkelte őket korábban. A mobildesign-nál a srác azt mondta,hogy a nagykerből számomra az utolsó fehér színűt kérte le tegnap és aznap 3db-ot adott már el belőle. Reggel rendeltem, 2-kor mehettem a cuccért.
-
Siamiáu
tag
Igen teljesítményadatot én se találtam róla, pedig én már szinte mindent elolvastam róla, az xb40-et nagyjából 2×20W- osra tippelném, mert valahol az Xtreme szintjén van. Az xb30 meg hangosabb, mint a charge 3 ami 2×10W-os elvileg, tehát én ennél többre mondanám kb 2×15W-osra. A Sony SRS-HG1-ről én eddig nem is tudtam, hogy létezik, nem tudom hova tenni. Én szerintem nem fogsz csalódni egyikben sem.
-
Krill77
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Samsung Galaxy A72 gyári független dual
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest