- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
Szia! Nem hallgattam még vele. Bluetooth hangszórók közül a legdrágább amit hallgattam is, az a JBL extreme volt. Nekem annak a hangzása, annyira nem tetszett, kicsit tompák voltak a magasak, a mély hangok pedig nem annyira erőteljesek. Fül és fejhallgatókban is szeretem, ha kicsit több a mély, ez egyéni ízlés kérdése. Épp ezért nem vártam túl sokat az onyxtól sem, gondoltam kicsit jobb minségben fog puffogni a kínai csodáknál. De rá kellett, hogy cáfoljon, mert valódi zenehallgatási élményt kínál, szinte kompromisszumok nélkül.
bgufo: Nem tudtam, hogy ilyen slendrián az üzlet. Nekem még nem volt kapcsolatom velük, egy fórumtárs linkelte őket korábban. A mobildesign-nál a srác azt mondta,hogy a nagykerből számomra az utolsó fehér színűt kérte le tegnap és aznap 3db-ot adott már el belőle. Reggel rendeltem, 2-kor mehettem a cuccért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest