Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Ha az a felhasználási profil, hogy leteszed a mező közepére és 10-15 sugarú körben lovagolsz körülötte, az xtreme-en kívül elég hangos lehet a charge 3 vagy az UE megaboom? (a 360 fok miatt esetleg a UE megaboom?) vagy valami kínai csoda? Egy TaoTronics 14W-os csodát próbáltam, ha volt egy kis szellő nem sokat lehett hallani.
A hangminőség nem annyira érdekes, de lehessen hallani....(Az xtreme-néll elég sok akkuproblémáról olvastam meg nem tudom mekkora probléma nekem hogy nem 360 fokban szól, meg hogy esetleg nem fér bele kényelmesen egy hátizsákba)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest