Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Ha az a felhasználási profil, hogy leteszed a mező közepére és 10-15 sugarú körben lovagolsz körülötte, az xtreme-en kívül elég hangos lehet a charge 3 vagy az UE megaboom? (a 360 fok miatt esetleg a UE megaboom?) vagy valami kínai csoda? Egy TaoTronics 14W-os csodát próbáltam, ha volt egy kis szellő nem sokat lehett hallani.
A hangminőség nem annyira érdekes, de lehessen hallani....(Az xtreme-néll elég sok akkuproblémáról olvastam meg nem tudom mekkora probléma nekem hogy nem 360 fokban szól, meg hogy esetleg nem fér bele kényelmesen egy hátizsákba)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest