- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
jeromosi #7164 üzenetére
Ja értem, ez nálam nem "alapzaj". Azt tekintem annak ami forrás nélkül is hallatszik. Ez inkább minőségi problémának tűnik, ezt ugye ugyanezzel az anyaggal lehetne tesztelni (hogy most egy mp3 kódolás vagy franc tudja mi). Érdemes lenne kipróbálnod mondjuk egy flaccal, BT-n és SD-n külön, Spotify és közvetlen AUX-Innel.
A miénknek van alapzaja (tehát egy nagyon halk alap búgása), de a zenelejátszásnál nincs ilyen sistergő hangja. -
-
-
carl18
addikt
válasz
jeromosi #3986 üzenetére
Hát ha szereted a mély hangokat kicsit rakj hozzá, DOSS SOUND XL kapott egy 12 wattos mélynyomót, biztos jól adja a mély hangokat
26-28E körül megy amazonon, a német amazonról tudsz olyan rendelni.
Csak nem tudom van-e most készleten mert nagy rá a kereslet.
Igazat megvallva, nem tudom mekkora az igényed, bár ha valóban szereted a mély hangokat nem a T6 a te embered, + nagy hangerőn elég szépen torzít. Végülis jobb mint a JBL GO meg ilyenek20E forint alatt a Divoom Onbeat 500-on kívül nem tudom más hangszórót ami kapott valódi mélynyomót.
Az összes passzív membránnal rendelkezik, Bár a divoomnak is van egy passzív cucc a hátulján.
De állítólag a Doss Sound xl az egyik legjobb, a Sony SRS X77 felépítését másolja szinte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest