Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz xerobyte #12775 üzenetére

Sajnos natív teljesítmény és basszus esetén még a Charge 5 se tud lépést tartani a Dockinnal. Sajnos az a fő gond hogy a fikikát nem lehet becsapni és kisebb méretből nem igazán lehet azonos hangot elő állitani.
    A Motion Plus megfelelne céljaidnak, de nem tud basszusban versengedni a Dockinnal.
    Az még pont hordozható bárhová, és a hangja is kiemelkedő kategóriájában. :U
    A Dockin tény és való jól szól stb, de azért a súlya és mérete miatt nem az a hangszóró amit az ember bárhová magával cipelene. :U

"Vifa"
    Bár biztos jól szól a Vifa a maga kategóriájában, de szerintem senki se vinne ilyen drága hangfalat bárhova magával. Szerintem nagyon sok helyzetben jobban jár az ember egy vízálló hangfalal. A Motion Boom előnye hogy egy sátrazás "Campingezés" esetén is simán megállná helyét. IPX 7-es védelme miatt simán megállja helyét esőben, és még ha tönkre is menne az ember nem gyomorgörcsel gondolna a hangszóró értékének bukására.

150 vs 30E forint.

Szerintem még ha a Vifa képes is jobban szólni, biztos nem annyival mint amennyivel drágább. Egy Motion Boom a hétköznapokban sokkal jobban helyt áll és szerintem akku időben is jobbat tud mint a Vifa. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés