- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A a vifa rejkjavik 65k, a denon is annyi. A minirig 3 olyan 55 postával. Jó a denon veheted. Nekem volt olyan.
Jobb mint bármelyik sony nal vagy jbl nel. Hk bol a go and play ami jobb lehet nála.Hangban szerintem a minirig 3 jobb mint vifa rejkjavik, (de nem sokkal). A denon is ezen a szinten van kb, és még stereo is. Alacsony hangerőn van egy kis mély kiemelés ami nagyon jót tesz neki. Magyarul alacsony hangerőn is van basszus nem úgy mint általában többi hangfalnál ahol, hangosra kell venned ha ütős mélyeket akarsz. Mind a 3 hangfal párba köthető.
Hát pedig érdemes azért meghallgatni.
Devialet Phantom Reactor... (vs Vifa Helsinki and Harman/Kardon Onyx Studio 5)
Itt hallható mire képes az onyx studio a helsinki ellen, meg a sokkal drágább kis Devialet ellen.
-
ribarszki
őstag
Százalékos arányban mennyit használnád fürdőszobában és azon kívül? 5-95% Én nem ez alapján döntenék. Amúgy meg ha nem csukod be a fürdőszoba ajtaját, és a hangszórót a földre teszed messzebb a kádtól, akkor ott semmi páralecsapódás nem fogja érni. Legalábbis emiatt nem mondanék le az Onyxról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest