- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Nem tudom van-e külön analóg kimenetes hangszóró. (Én még nem találkoztam olyannal, pedig szerintem is tényleg hasznos lenne.)
Azt tudom, hogy vannak külön receiverek és transmitterek, de még relatíve elég drágán adták őket, amikor utoljára rá kerestem. (Én is szerettem volna ilyet (ill. mindkettőt), aztán végül elnapoltam egyelőre.)
Esetleg jó alternatíva lehet ez a Csaszi72 által ajánlott TDA7492P -s cucc. Ahogy nézem ez megáll 3k -ból és még valami erősítő is van benne. Ha nem hajtod ki nagyon, akkor jó lehet a vonal bemenetre és legalább nem fog torzítani. (Lehet, még én is bepróbálkozom egyel valamikor, bár nekem analógról BT -re irányú cucc is kellene még mellé.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Parkside szerszám kibeszélő
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- Tesla topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged