Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
gabesz839
üzenetére
Nekem is 5€ volt. Ami még érdekes, hogy UPS hozta, Amazon-os (!) dobozban, és az átvételt megerősítő e-mail alapjn olyan, mintha hajnali 1-kor (!) vették volna át (munkahelyre kértem, tudhatta a UPS, hogy 0-24 portaszolgálat van?!), kicsit több, mint 1 hétig utazott. 2 nappal hamarabb érkezett, mint e-mailben írta a UPS (ezt azért pontosíthatták volna)..
Nem tudom, ha haza kérem, akkor is hajnal 1-kor hozzák?
Az időpontban azért nem vagyok biztos, de előző nap kb. 16:00-kor mentem haza, akkor még nem volt csomag, másnap reggel 8:00-kor a kezembe nyomták a portán. A két időpont között jött valamikor, az átvétel megerősítő e-mail időbélyege hajnal 1 körül volt, de ez nem feltétlen esik egybe a kézbesítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- LEGO klub
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az időpontban azért nem vagyok biztos, de előző nap kb. 16:00-kor mentem haza, akkor még nem volt csomag, másnap reggel 8:00-kor a kezembe nyomták a portán. A két időpont között jött valamikor, az átvétel megerősítő e-mail időbélyege hajnal 1 körül volt, de ez nem feltétlen esik egybe a kézbesítéssel.