- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Megnéztem, nem felejtettem el.
A JBL alján sajnos nincs egyértelműen feltüntetve, a hivatalos weboldalán letölthető adatlapjában pedig ez szerepel:
"Power supply: 5VDC USB output:
5V 2.1A (maximum)"
Ugye itt most azt nem tudom, hogy ez egybe tartozik vagy külön kezelendő 2 adat. (Úgy van írva a 2 sorba, ahogy itt látod. Én nem bírtam értelmezni, hogy ez most a kimenetről szól vagy a mellékelt töltőjéről.)A Sony hátuljára pedig ez van írva:
"INPUT: DC 15V 2.5A
OUTPUT: DC 5V 1.5A MAX"
Na ez legalább nem igényel különösebb magyarázatot.Remélem tudtam segíteni.
Most megyek, mert megint vár a meló a változatosság kedvéért. -
glaci
őstag
Én az utolsó 2 -t hallottam élőben. Sajnos nem egyszerre, hanem több hónap eltéréssel, így össze hasonlítani nem tudtam őket. Akkor mindkettőnek tetszett a hangja, amikor hallottam őket.
Oluv összehasonlító oldalán halgatva úgy hangzik, mintha a JBL picit jobban dübörögne és talán jobban is hasonlít néha a hangja az eredeti felvételekhez, míg a Sony hangja valahogy teltebb egésznek érződik. Szerintem azért mert több közép jön ki belőle, amit az én fülem szeret hallani.
A JBL -ben tetszik, hogy van akksi szint kijelzés, a Sony -ban meg az, hogy rettenetesen sokat megy akksiról. (Viszont tök váratlanul képes lemerülni, mert csak picivel a vége előtt jelzi a lámpa, hogy hamarosan le fog merülni.)
Szerintem tapogasd meg és hallgasd meg élőben őket, úgy könnyebb lesz választani!
Ha nincs erre lehetőséged, akkor írd fel cetlire őket és húzz egyet közülük, szerintem nagyon úgy sem lőhetsz mellé!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged