Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Edifier hangszórói nagyon tisztan tudnak szolni, főleg az R2850DB ami méretes Studio monitor, alatta méretben kisebb 2000DB van viszont a basszust hiányolom. PC--> T5 Jack RCA, LPF (Low Pass Filter) az aktív T5-ben megszólaltatja a mélnyomót és minden más frekvenciát továbbít a kimeneti RCA csatlakozókon az első hangszórókhoz. Lásd a te R1080BT-hez és az én R2000DB-hez.
Ezzel kapsz egy tiszta és erőteljes basszusra képes 2.1 Edifier hangzást. cirka 75k-ból
Szerencsére náluk a T5 így külön vásárolható meg bármihez. És ha képes a 80Hz alatti keltésre nem tudod megmondani honnan jön a basszus akárhova helyezed a szobában, mert a fizika ilyen

Nálam pont mögöttem lesz.
-
4264adam
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
[Edifier T5] -el pedig kimaxolod a basszust is. Elsőnek erre kötöd a vezetéket majd innen megy tovább az R1080BT-be
-
®abstract®
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
nem hiaba van az a sok pozitiv velemeny az edifier hangfalakrol,most mar en is tudom
nekem itt van a regi jol bevalt bluetooth hangszorom-3,5 eves lesz maholnap= doss soundbox xl- ehez kepest az edifier d12 minden teren jobb-szebb hangzast mutat-erre nem szamitottam

igy a bejaratas vege fele hallom,hogy 1re szebben zenel itt nekem.a mély a igazan combos tud lenni,hihetetlen hogy nyomja
elektronikus zeneket hallgatok-szoval sokfajta dallam hangzik el.
a tied is 26eft az aquaban ugye? sötét szinben olcsóbb..
az a meglepő,hogy ezek az olcsó modellek csak 😎🤔 -
kolyok32
csendes tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ennél kompaktabbat akarok... Mi a vélemény az alábbiakról?
Lamax sounder2 vagy storm, tronsmart t6 vagy t7.. -
PS7A
tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Igen, reseteltem, de a probléma továbbra is adott.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Két formátumban van fenn ez a videó. Az egyiknél a hang sima 44.1 kHz 16 bit-es AAC, a másiknál 48 kHz-es 32 bit OPUS. Ez utóbbi azért elég jó, de messze nem lossless. És hiába 48 kHz és 32 bit, de a bitráta nem tűnik magasnak. Szóval attól függően, hogy mivel, ill. min hallgatod azért lehet jobb és rosszabb is (pont a hang).
-
4264adam
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Úgyszint beszerzés alatt, szóval még lehet nekem is visszamondják ha a beszerzési ár magas
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Én is úgy akartam. R2730DB + T5. Csak sajnos máshogy alakult. Lett helyette 2db JBL Partybox 110.
De ha a helyzet úgy hozza akkor azon nyomban veszek egy olyan Edifier szettet.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Haveromnak R2750DB van. Eredetileg én akartam egy R2730DB-t venni aztán máshogy alakult de Ő meg berendelte és a 2750DB-t kapott. Na mind1 a lényeg hogy bitang. De mondjuk ára is van. Szóval nekem az R2750DB-ről van tapasztalatom. Szerintem teljesen korrekt a hangzása. Főleg ha kötünk rá egy aktív ládát.
-
®abstract®
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
en is edifier választottam a D12 tipus; jovo heten kapom
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Szerintem az [Aktív hangfalas] topikban nagyobb eséllyel találsz segítséget (mivel ott is aktív vagy, szerintem csak eltévesztetted a topikot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

elektronikus zeneket hallgatok-szoval sokfajta dallam hangzik el.